Vannak, akik irtóznak a mély beszélgetésektől vagy attól, hogy feltárják az érzéseiket. Ám ezek a csillagjegyek nem tartoznak közéjük. Jellemükből fakadóan ragaszkodnak hozzá, hogy kiadós beszélgetéssel fektessék le a szépen induló párkapcsolat alapjait. Te is köztük vagy? És a párod?

A Bika

Van, aki kifejezetten szereti a korlátokat, ilyen például a Bika jegy szülötte is. Neki épp az ad szabadságot, hogy pontosan tudja, merre tart a párkapcsolata, és hogy mit várhat a párjától. A szimmetria nem csak gyönyörködteti, nyugalommal tölti el őt, ezért ragaszkodik annyira ahhoz, hogy már a szerelem kezdetén mindent pontosan letisztázzon.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap, birka türelme miatt, könnyen kényelmetlen, sõt, talán bántó szituációba kerülhet az által, hogy, míg másokat kiemelnek (vagy kitüntetik magukat...), addig ön a háttérbe szorul, pedig oroszlánrészt vállalt a sikerben. A szerénység és a türelem nagy erény, kedves Bika, ám ma mégis próbáljon meg kiállni a reflektorfénybe, mielõtt még más ékeskedne az ön tollaival!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp 2024-03-19

A Rák

A Rák érzékeny, mély érzésű, az elköteleződésre kifejezetten nyitott jegy. Párkapcsolatában elsősorban az érzelmi biztonságot, a stabilitást keresi. Nem az a típus, aki összevissza randizgat, ő csak akkor megy bele egy kapcsolatba, ha tökéletesen igaznak érzi a saját és a másik érzéseit. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy az érzések már az elején kimondásra kerüljenek.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Meglehet, hogy ma döntést kelhet hoznia egy becsületbeli ügyben, melynek igen kényes aspektusai lehetnek. Csakis akkor vállalja el a döntõbíró szerepét, ha teljes szívvel ki tud állni valamelyik oldal mellett, különben felesleges kockáztatni a jó kapcsolatot bárkivel is!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: