Akadnak a párjuk mellett hosszan kitartó csillagjegyek, mások meg menekülhetnek a párkapcsolatból. Ezúttal azokat ismerheted meg, akik igazán hűségesek, és tűzön-vízen át szerelmük mellett maradnak. Hogy melyek ezek a csillagjegyek? A horoszkópok ezt is elárulják. Te köztük vagy? És a szerelmed?

A Bika következetes

Egy dologban egészen biztos lehetsz, ha Bika csillagjegyűvel randizol. Stabil és rendkívül következetes. Mindent pontosan kiszámít, így maga is kiszámítható, mindenkor tudhatod, mit várhatsz tőle. A Bika elképesztően megbízható, amit kimond, abban vakon hihetsz. Ha megígér valamit, azt meg is teszi. Pontosan tudja, hogy a boldog párkapcsolatért tenni kell, és ő minden egyes napon keményen dolgozik érte. Horoszkópja szerint a Bika a középszerűséget nem viseli. Imádja a luxust, a csillogást, a minőségi életet. Ő az a típus, aki sosem hajtaná álomra a fejét úgy, hogy előtte nem békült ki veled. Mindenkor törekszik az egyensúlyra és a harmóniára.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vasárnapi Horoszkóp - Ne féljen kipróbálni az új dolgokat is....

A Rák a legérzékibb

Akinek volt már Rák jegyű nővel vagy férfival párkapcsolata, pontosan tudja, mennyire gondoskodó és mennyire érzékeny típus ez a csillagjegy. Sosem mondana rosszat másokról, és az sem gyakori, hogy megbántana vagy felidegesítene másokat. Személyisége kedves és bájos, igazán vonzó típus, a szerelméért pedig mindent megtesz. A Rák nemcsak kimutatja érzéseit, de beszélni is tud róluk. Mindenkor őszintén elmondja, ha bántja valami, de az örömét is szívesen megosztja veled. Könnyen teremt kapcsolatokat, és könnyen is lehet szerelmes. Hosszú ideig kitart melletted, akkor pedig még inkább, ha érzi a ragaszkodásodat.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Gyakran nem szerencsés keverni a barátságot a pénzügyekkel, ma mégis ez a helyzet állhat fenn, ugyanis valaki most anyagi segítségért fordulhat önhöz. Akár tud adni neki, akár nem, ne csak a pénzre koncentrálódjon támogatása, hanem a hosszútávú, stratégiai megoldások irányába is.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: