Ezek a csillagjegyek a legszenvedélyesebb, a legforróbb szeretők. Meglepő módon olyan csillagjegyek is bekerültek a listába, akikről talán kevésbé gondoltad volna, mennyire lehengerlőek a hálószobában. Nos ezúttal is minden kiderül, hiszen a horoszkóp fellebbenti róluk a fátylat. Te is szenvedélyes típus vagy?

A Skorpió a legszenvedélyesebb csillagjegy

Talán nem  meglepő, hogy a legsz.xibb Skorpió a legszenvedélyesebb csillagjegy is egyben. Nemcsak a párkapcsolatában, ő az élet minden területén elképesztő szenvedéllyel rendelkezik. A Skorpió szívesen henceg róla, mennyire szédítő az ágyban. Tény és való, van mire büszkének lennie, ő nemcsak a levegőbe beszél. Ha Skorpióval randizol, a legfontosabb, hogy felébreszd az érdeklődését, és hogy ne unatkozzon melletted. Légy izgalmas, szórakoztató, nem mellesleg titokzatos. Épp, mint ő. Ha kellően felcsigázod őt, érzékiségét is feltüzeled, és nem tud neked ellenállni, ahogy persze te sem neki. Ha valóban akarod őt, mutasd ki, éreztesd is vele, és ő mindent megtesz, hogy a lehető legjobbat,a legtöbbet adja neked. Nem bánod meg.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Bármivel is kezdjen el foglalatoskodni ma, kedves Skorpió, az szinte biztos, hogy félbe marad, ugyanis teljesen máshol járhat, mint ahol lennie kellene, ennek megfelelõen tehát, akkor érheti el újra a kiegyensúlyozottság állapotát, ha valahogy úgy alakítja a dolgokat, hogy mielõbb ott is legyen, ahol igazából lenni szeretne. Más út most nincs a boldogsághoz!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezekre a csillagjegyekre augusztusban rátalál a szerelem

A Halak érzéki és érzékeny

Ha szerelmed Halak jegyű, akkor máris megütötted a főnyereményt. Ő az, aki mindent megtesz érted és hogy jól érezd magad vele. Az ágyban is. Neki nem okoz gondot, hogy többet adjon, mint amit elvár tőled. Mellette királynőnek érezheted magad, hiszen gyengéd, romantikus, figyelmes és szó nemes értelmében úriember. És nemcsak az ágyban mutatja meg kivételes adottságait, ő vacsorával vár otthon, amikor kimerülten érkezel haza a munkából. A Halak fantáziája kimeríthetetlen, szóval, ne lepődj meg, ha csupán kötényt kötve maga elé tálalja a vacsorát. A többit úgyis megtudod a hálószobában.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Kétségtelen, hogy ön a regenerálódás nagymestere, kedves Halak, s tény, hogy ma bizony, nagy eséllyel, szükség is lesz eme kivételes tulajdonságára ahhoz, hogy megõrizze lelki egyensúlyát! Bármi is történjék, rázza meg magát, felejtse el a rosszat, s lépjen tovább. Megéri!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: