Felmelegítve csak a töltött káposzta jó – hangzik a mondás, ám akadnak, akik a párkapcsolattal is így vannak: ők ugyanis adnának még egy esélyt az exnek. A megbocsátás, a közös emlékek, az egykori érzelmi kötelék, a szexuális harmónia sokat nyom a latba náluk. Nem könnyen lépnek túl a szakításon, sokszor hosszabb ideig is a korábbi szerelem emlékében élnek.  Lássuk, melyik az a négy csillagjegy, akitől a próbáljuk meg újra gondolat csöppet sem áll távol a szakítást követően sem.

1. Ikrek

Az Ikrek a csillagjegyek kommunikátora, nosztalgikus alkat, az egykori szép emlékekre szívesen emlékezik vissza, s ez elég ahhoz, hogy visszafogadja exszerelmét. Az egyik legfőbb érve a békülésre a kettejük közötti szellemi kapcsolat magas foka, amiről úgy gondolja, hogy nem mindenkiben találja meg. Hiányozhatnak számára azok a mély beszélgetések, amelyeket az exével folytatott éppúgy, mint az egymás kölcsönös megértése.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Nem a mai lesz a legjobb napja, olyannyira, hogy legszívesebben el is felejtené. Szinte minden megtörténhet ma, ami egy balszerencsés naphoz szükséges. Ha teheti, inkább ne is mozduljon ki otthonról, de ha mégis el kell mennie valahová, vigyázzon nagyon testi épségére. Inkább legyen koszos a kabátja, mint törött a lába.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-05-11

2. Rák

A Rák számára fontos az otthon és a kényelem érzete. Éppen ezért, ha nem zárkózik el a gondolattól, hogy visszafogadja egykori szerelmét, annak hátterében a biztonságérzet újjáteremtése húzódik meg. Ő is nosztalgikus alkat, s hajlamos egy idő után mindenkit a valóságnál jóval kedvezőbb színben látni. Az idő nála tényleg megédesíti az egykori emlékeket és kapcsolatot. A szívére hallgat, s korántsem mérlegeli az érveket és ellenérveket, mielőtt zöld utat adna az újrakezdésnek.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Itt lehet az ideje, kedves Rák, hogy végre kihajítson néhány hasznavehetetlen vackot, vagy éppen kitakarítsa otthona olyan zegzugait, amelyekre már régóta ráférne a karbantartás. Vonatkozhat ez ma lelkére is, ahol lehet, hogy szintén nem ártana rendet tenni, s kiszelektálnia végre a múlt kellemetlen, esetleg fájó emlékeit. Szóljon ez a mai nap a megújulásról!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: