Ezek a csillagjegyek a flörtölés művészei. Minden egyes mozdulatuk, minden szavuk pontosan kiművelt és kimunkált. Sosem jönnek zavarba. Tudják, mit mondjanak, mit tegyenek, hogy felhívják magukra a figyelmet és persze elérjék a céljukat. Meghódítsák, az ujjuk köré csavarják a kiszemelt partnert. Mely csillagjegyek imádnak a leginkább flörtölni? A horoszkóp leleplezi őket. Vajon te köztük vagy?

Az Ikrek titokzatos

Az Ikrek nagyon titokzatos tud lenni, viszont kifejezetten okos és barátságos típus is. Szívesen jár társaságba, ahol aztán könnyedén beleveti magát a flörtölésbe. Viszont sosem akaszkodik rá senkire, aki veszi a lapot, azzal remekül eldiskurál, akiről érzi, hogy nincs esélye, attól gyorsan elköszön. Az Ikrek flörtölése sosem bántó, inkább csak vagy mellébeszél vagy igazán figyelmes és udvarias. Amikor elkap egy bájos vagy sármos pillantást, akkor veti be magát. Csak a biztosra megy. Szövegével szinte elvarázsol, bámulatosan ért hozzá, mivel vegyen le a lábadról. Rendkívül szórakoztató és vicces, nem könnyű neki ellenállni. Azért légy észnél, mert az Ikrek között is akadnak szélhámosok.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma akár többször is megzavarhatják abban, hogy kellõ idõn belül végezzen azzal, amit mára betervezett, amitõl kicsit melankolikus hangulatba kerülhet. Ha kicsit besokall ma, keresse meg egy jó barátját és menjenek el kikapcsolódni egy kicsit. Mindenkinek kell néha egy kis pihenés! Mulassanak jól, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp 2022-10-27

Az Oroszlán könnyen magára vonja a figyelmet

Az Oroszlán minden más csillagjegynél büszkébb, ezért hívják meg őt bárhová is, mindent megtesz, hogy feltűnést keltsen – beleértve a flörtölést is. Neki csak a legjobb, mondhatni a tökéletes felel meg – hiszen ő maga a tökély. Mármint szerinte, viszont érdemes meghagyni őt ebben a hitében. Kétségtelen, elképesztően kreatív, amikor csábításról esik szó. Ő nem játszik szerepet, mindenkor önmagát adja. Szórakoztató, vidám és nagyvonalú, tényleg megnyerő típus. Ha nem nevetsz valamelyik humoros megjegyzésén, azt a visszautasítás jelének tekinti, de kacagni fogsz, mert tényleg vicces és imádni való. Igazság szerint mindig eléri a célját, mégis légy vele óvatos, mert nem mindenkor könnyű benne megbízni.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma szembesülhet néhány olyan igazsággal, melyek, bár örül, hogy felszínre kerültek, mégis fájdalmat okozhatnak önnek. Ne kövesse el a hibát, hogy hibáztatással, vagy arroganciával jutalmazza a kivételes õszinteséget, hiszen ez nem a vég, hanem éppen ellenkezõleg. Egy tiszta lap, egy új kezdet hírnöke lehet!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: