Ezek a csillagjegyek mindenki másnál bizonytalanabbnak, határozatlanabbnak tűnnek. Persze próbálják palástolni a gyengeségüket, időnként ugyanakkor maguk sem tudják, mit is akarnak. A horoszkóp meglepő információkat árul el róluk. Te is köztük vagy? És mitől szenvedsz a leginkább, mi az, amitől mélyen elbizonytalanodsz?

Az Ikrek a visszautasítástól retteg

Az Ikrek nagyon szereti az embereket, a társasági életet, azt viszont már csöppet sem viselné jól, ha kidobnák a csapatból. Inkább megdicséri barátja új ruháját, amikor az csöppet sem tetszik neki, vagy szó nélkül kíséri el abba az étterembe, amit nem igazán kedvel, csak kerülje a konfliktust, a vitákat, és fogadják el őt a többiek. Kifejezetten szenved a bizonytalanságtól, a visszautasítástól pedig valósággal retteg. Inkább megszépíti a többiek életét, vidámságot csempész a mindennapjaikba, csak velük lóghasson, és nehogy kiközösítsék. Ha csak egy kicsit is magabiztosabb lenne, tudhatná, ő az egyik legnépszerűbb csillagjegy, akit nagyon sokan kedvelnek.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai napja igen mozgalmasnak és eseménydúsnak ígérkezik, kedves Ikrek, csak gyõzze erõvel! Ha a legtöbbet akarja kihozni most magából, fontos, hogy minél egyenletesebben ossza most el energiáit, hogy biztosan jusson estére is azokból, mert meglehet furcsamód, hogy akkor lesz rá a legnagyobb szükség, hogy toppon legyen!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez veszélyezteti a leginkább az egészségedet – A csillagjegyed szerint

A Rák síró babához hasonlít

A Rák gyakran hasonlít inkább síró kisbabához, mintsem határozott, érett felnőtthöz. Hihetetlenül érzékeny csillagjegy, azonnal érzékeli a körülötte élők rezdüléseit, érzelmeit, a külvilágban zajló változásokat. Ezeket az erős érzelmi energiákat pedig nagyon nehezen képes kezelni. A hangulata sem véletlenül hullámzik, az örömet épp olyan gyorsan átveszi, mint mások bánatát. Meglehetősen magasra helyezi az elvárásait a többiekkel szemben, emiatt gyakran csalódik, hiszen nem azt kapja, amit szeretett volna. Ő az egyik csillagjegy, akinek a legsérülékenyebb, a legbizonytalanabb a lelkivilága. Hajlamos úgy érezni, őt senki sem értékeli és szereti, és bizony hajlamos lehet másokat érzelmileg manipulálni is.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Elõfordulhat, hogy most egyszerre életének több színterén is helyt kellhet állnia egyszerre, s ez amellett, hogy rendkívül sok koncentrációt igényelhet, igencsak kimerítheti. Bármennyire is nehéz, tartson ki, kedves Rák, ugyanis hamarosan, nagy és igen kellemes meglepetésben lehet része, ha így tesz!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: