Ezek a csillagjegyek mindenki másnál önzetlenebbek. Ha tehetnék, a szívüket is neked adnák. Ők azok, akik előbb gondolnak a többiekre, mint saját magukra. Néha talán picit túlzásba is viszik a gondoskodást és az önzetlenséget, de éppen ezért lehet olyan nagyon szeretni őket. Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból mindenre fény derül.

A Halak feláldozza magát

A Halak a legönzetlenebb csillagjegy, mindenkor a többiekre gondol, saját magára szinte alig. Szinte folyamatosan feszegeti a határait, csak hogy másoknak segíthessen. Képes feláldozni magát, ezért kicsit hajlamos lehet a mártír szerepébe bújni. Képtelen nemet mondani, időnként úgy tűnhet, ez a szó hiányzik a szótárából. Inkább túlvállalja magát, de akkor is teljesíti a többiek kérését. Kútba ugrana érted, ha erre kérnéd. Nem véletlen, hogy sokan kihasználják jóhiszeműségét. Számtalan sebet szerez az életében, mégsem tanul a hibákból, ő továbbra is csak ad és ad, és ott segít, ahol szükségét érzi.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Érdemes odafigyelnie most minden apróságra, ami ön körül történik, kedves Halak, ugyanis, könnyen lehet, hogy egy titkos üzenet van elrejtve a sorok között, ami, ha szemfüles, segíthet megtalálni a szivárvány lábánál lévõ kincset!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-02-15 - A mai napon könnyen elragadhatják az érzelmei...

A Rák mindig a többiekre gondol

Az érzékeny Rák abban a hitben él, neki kell mindenkiről gondoskodni, és a többiek problémájának megoldása is az ő feladata. A saját igényeiről, a jólétéről, de még az egészségéről is hajlamos megfeledkezni, mert a többiek kérése minden mást megelőz. Időnként hajlamos lehet ő is a mártírszerepre, de valójában nagyon szeret önzetlenül adni, amikor fontosnak, nélkülözhetetlennek érezheti magát. És ezzel természetesen önmagában nincs semmi probléma. Azt kellene megértenie, hogy az önmagára fordított idővel a többieknek is segít. Betegen, kimerülten ő sem képes a feladatokat elvégezni.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Gyakran nem szerencsés keverni a barátságot a pénzügyekkel, ma mégis ez a helyzet állhat fenn, ugyanis valaki most anyagi segítségért fordulhat önhöz. Akár tud adni neki, akár nem, ne csak a pénzre koncentrálódjon támogatása, hanem a hosszútávú, stratégiai megoldások irányába is.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: