Rák

Azt gondolnád, hogy a legérzelmesebb jegy szülötte minden szavát betartja? Hatalmas tévedés, de nem azért, mert hazug csaj lenne. Szimplán olyan gyorsan gondolja meg magát és változtatja a véleményét, amilyen gyorsan változik a Hold. Szóval ne vedd zokon, ha péntekre még bulit tervezett be veled, de a napján inkább kifarol a progiból.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Gyakran nem szerencsés keverni a barátságot a pénzügyekkel, ma mégis ez a helyzet állhat fenn, ugyanis valaki most anyagi segítségért fordulhat önhöz. Akár tud adni neki, akár nem, ne csak a pénzre koncentrálódjon támogatása, hanem a hosszútávú, stratégiai megoldások irányába is.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Hiába ígérte meg a Mérleg pasid, hogy kitakarít, szinte biztos, hogy rumlis marad a lakás, ha rajta múlik. Nyugi, nem arról van szó, hogy képtelen megcsinálni, amit előre eltervez. Csak annyira túlvállalja magát jófejségből, hogy nem fér bele a napjába a sok önként bevállalt feladat. Segíts neki néha nemet mondani.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma különösen kifinomultan mûködhet szépérzéke, ami remek alapot biztosít arra, hogy egy kicsit szebbé, jobbá, vagy éppen extravagánsabbá tegye külsejét, vagy környezetét. Térüljön-forduljon, kedves Mérleg, s tegyen csodát azzal, amihez ma hozzáér!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi szerelmi horoszkóp: gyűlnek a viharfelhők, fogjuk vissza magunkat

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: