A mizantróp olyan ember, aki nyíltan gyűlöli az embertársait, mivel gyakran csalódott már olyanokban, akiktől a legkevésbé számított volna rá. Felismerheted őket a szomszédjaidban, a kollégáidban vagy egy vacsoránál a szomszéd asztalon ülők között is. 

Ha erre utaló magatartást tapasztalsz valakinél, akkor tudd, hogy a csillagjegyek is nagyban befolyásolhatják az állapotot és betekintést adhatnak az okokra is.

Skorpió

Nem arról van szó, hogy a Skorpió arra vár, hogy mindenki tűnjön el a közeléből, egyszerűen csak felkészül rá, hogy ez be fog következni. Senki nem lehet ártatlan a szemében, amíg nem bizonyít neki. Tudnia kell 100%-os bizonyossággal, hogy megbízhat benned, hogy a falait leengedje előtted. Nagyon érzékenyek, így ha valaki megbántja őket, akkor bosszút forralnak ellene.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Amennyiben azt szeretné, hogy értsék is, amit mond, kedves Skorpió, most nagyobb sikerrel járhat, ha kollégái helyett, inkább egy régi jóbarátját, vagy szerettét kéri meg, hogy hallgassa végig elképzeléseit, mert most mások azt egyszerûen képtelenek lehetnek megérteni. Az ön számára fontos személy nem csak, hogy érteni, de értékelni is fogja, amin épp dolgozik, s a pozitív megerõsítés mellett, talán még hozzá is tud járulni terve sikerességéhez, egy-két gondolatindító hozzászólásával, ami végkép megkoronázhatja a napot!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp - A hízelgés jól fog esni önnek, de összességében ön sem különbözik a többi embertől, ezért...

Bak

Titokban nagyon tudják gyűlölni azokat, akik megkérdőjelezik a szakértelmüket. Mivel magabiztosak a munkájukban, ezért ki nem állhatják, ha valaki minden lépésüket szemmel tartja. Ők a legmegbízhatóbb és legkitartóbbak a csillagjegyek között, így nem tudják elviselni, ha valaki kételkedik bennük. Nem kíváncsiak mások véleményére és kiveri náluk a biztosítékot, ha valaki azt mondja: “Én jobban csináltam volna.” Van, hogy úgy érzik, mindenki idióta körülöttük.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma kissé kimerültebb, fáradékonyabb lehet a szokásosnál, sõt, még az is elõfordulhat, hogy levertsége egy kibontakozóban lévõ betegség elõszobájának látszik. Igyekezzen megához venni némi gyümölcs formájában, minél több vitamint, biztos, ami biztos, s mihamarább kideríteni, mi lehet a szokatlan gyengeség mögött.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Egyszerűen nem tudják elviselni azokat az embereket, akik lusták és felelőtlenek. Ha valaki nem képes komoly és szervezett lenni, attól teljesen kiborulnak. Kifejezetten dühösek tudnak lenni, ha valaki nem tesz a mosogatógépbe egy piszkos tányért vagy szanaszét hagyja a dolgait. Mivel nagy tudásúak, ezért nagyon fel tudják húzni magukat az olyan embereken, akik nem képesek felérni az ő szintjükre. Ha túlcsordul a pohár, teljesen ki tudják vonni magukat a forgalomból.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma egy izgalmas, új kihívás jöhet szembe, ami igencsak felvillanyozhatja! Ennek megfelelõen, mivel jókedvvel és elhivatottsággal csinálja majd, amit csinál, egy igen élvezetes formáját élheti meg a tapasztalatszerzésnek. Talán érdemes lenne ezt a módszert más területeken is alkalmazni, kedves Szûz!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: