Kiszemelted már az igazit? Szexi a haja és kockás a hasa? Jó a testfelépítése és gondozott a szakálla? Ez sem rossz, de az igazi megtalálásban a személyiség sokkal nagyobb szerepet játszik. Mutatjuk, horoszkópod szerint milyen csillagjegyű pasik illenek hozzád!

KOS

Ha Kos nő vagy, olyan férfi kell hozzád, aki képes forró és néha fékevesztett természetedet ellensúlyozni, ugyanakkor a lépést is tud tartani veled, és nem unod magadat halálra mellette. Az Ikrekben mindkét oldal megvan, így egy ilyen csillagjegyű férfi remek másik feled lehet, aki ellensúlyozza a hirtelenségeidet, ugyanakkor elég spontán tud lenni ahhoz, hogy te is izgalmasnak találd az ő személyiségét.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Mostanában egy kicsit jobban érdeklõdik az önt körülvevõ ingerek, reakciók iránt, amik önre is kihatással vannak. Elgondolkodhat azon, hogy értékrendje valóban helyes-e és valóban jó irányba haladnak-e dolgai. Az összegzés után valószínûleg nyugodtabban és boldogabban fogja venni az elkövetkezendõ idõszakot.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp - Időnként előfordul önnel, hogy annyira izgatott lesz egy ötlete miatt....

BIKA

A Bikák keményen dolgoznak, és különösen fontos számukra, hogy a másik ebben partner, és ne hátráltató tényező legyen, ugyanakkor a szigorú munkamorál mellett kifejezetten romantikusak tudnak lenni. A rendszerető, mindent gondosan eltervező Szűz férfiak precizitását értékelni fogják, ráadásul mellettük nyugodtan megmutathatják az érzékenyebb oldalukat is.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Bika, ma végre lehet, hogy kipihenheti magát. Egy kisebb baleset következtében elõfordulhat, hogy néhány napig ágyhoz lesz kötve és nyugalomra lesz szüksége, amit kiválóan felhasználhat arra, hogy végre tudjon egy kicsit relaxálni. A lábadozás után azonban olyan kipihent lesz majd, hogy az is elõfordulhat, hogy sokan el sem hiszik, hogy betegeskedett.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

IKREK

Az Ikrek számára fontos, hogy elkötelezhesse magát valaki mellett, ugyanakkor az is, hogy megőrizhesse a szabadságát. Egy Nyilas férfi képes a felszínre hozni az Ikrek valódi érzéseit, amiket a csillagjegy szülöttei hajlamosak önmaguk előtt is titkolni. Mély érzelmeivel segít, hogy a párjuk biztonságban érezze magát, ugyanakkor tiszteletben tartja a személyes határait.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ön gyakran segít az embereknek, ha úgy látja, szükségük van egy kis támogatásra. Ez igazán szép gesztus, kedves Nyilas, azonban ha nem vigyáz, sokan kihasználhatják segítõ szándékát és energiáját bizony rájuk és nem saját életére fogja elpazarolni. Legyen ma szemfüles és csak azoknak segítsen, akiktõl néha-néha viszonzásra is talál.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: