Ha még gyengének és érzékenynek is tűnnek, sokkal több lelkierő lakozik bennük, mint másokban.

Bátrabbak, mint hinnénk

Ha bátorságról, erőről, akaratról és kitartásról van szó, akkor biztosan mindenki az Oroszlánra, Bikára, vagy éppen Kosra gondol először. Tény és való, hogy ezek az állatövi jegyek olyan energiákkal rendekeznek, amelyek tiszta, nyers erőt sugároznak, azonban ők inkább fizikailag képesek a határaikat feszegetni. Lelkierő tekintetében van három másik csillagjegy, amelyek, ha még néha el is rejtik valós energiáikat, mégis sokan megérzik ezeket.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma kissé kimerültebb, fáradékonyabb lehet a szokásosnál, sõt, még az is elõfordulhat, hogy levertsége egy kibontakozóban lévõ betegség elõszobájának látszik. Igyekezzen megához venni némi gyümölcs formájában, minél több vitamint, biztos, ami biztos, s mihamarább kideríteni, mi lehet a szokatlan gyengeség mögött.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-02-14

VÍZÖNTŐ

A Vízöntő igazán emberbarát, szeret másokkal beszélgetni, elmélyülni érzelmei világában és megnyílni még az idegenek előtt is. Ez nem a gyengeség, vagy a naivitás jele, hanem azt mutatja, hogy nem retten vissza attól, hogy kimutassa a lelke mélyéből feltörő esendőségeit, ugyanis kimondva ezzel mintegy felvértezi magát. Hatalmas az igazságérzete, így folyamatosan harcol, de ez inkább egy belül zajló háború, ami soha nem hagyja nyugodni. Mivel nap mint nap küzd, ezért olyan lelkierőre tett szert, amit mások nem lennének képesek soha elsajátítani.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ha úgy érzi, ma minden a fejére kezd nõni, lépjen ki az ördögi körbõl, kedves Vízöntõ, s egyszerûen menjen haza relaxálni, pihenni egyet. Azzal, hogy csak megerõlteti magát, sem önmagának, sem másnak nem tesz jót, ha azonban a vergõdés helyett, bölcsen a kikapcsolódást választja, elõbb lehet újra termékeny, mint azt gondolná, s így sokkal, de sokkal messzebbre juthat, mintha végighajtotta volna a napot.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: