A szakítás alkalmával a legtöbb esetben egy kicsit felbomlanak az erőviszonyok a két fél között. Általában az az erősebb, aki kimondja, hogy vége a kapcsolatnak, és annak a rosszabb, akivel szakítottak. Előfordul azonban, hogy idővel, a másik távolléte, hiánya miatt meggondolhatja magát az, aki a szakítást kezdeményezte - nem egy esetben láttunk már ilyet. De valószínűleg nem attól az 5 csillagjegytől, akik szakítás után nemigen adnak második esélyt.

Oroszlán

Az Oroszlánok az életük legtöbb területén domináns szerepet töltenek be, és a romantika, a párkapcsolat is ide tartozik. Magabiztosak és biztosak abban is, hogy mit szeretnének – szeretik, ha királyi bánásmódban részesítik őket. A második esélyt “rangon alulinak” érezhetik, valószínűleg ezért nem visszakoznak szakítás után. Nem szívesen látják be, hogy tévedtek.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Oroszlán, ma szakértelmével a középpontba kerülhet, ami igencsak jót tehet önbecsülésének. Higgye el végre, hogy vannak dolgok, amiket igenis jól csinál és sokszor büszke lehet teljesítményére. Élvezze, hogy ma ennyien felnéznek tudására, és ezt ne felejtse el azokon a napokon se, amikor úgy érzi, semmi nem jön össze.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

A Skorpiók szenvedélyesek, a döntéseikhez is szenvedélyesen ragaszkodnak. Ha egyszer elhatároztak valamit, azt nemigen módosítják, a múltba nemigen tekintenek vissza. Úgy vannak vele, hogy biztos jó okuk volt a szakításra, és kész. Nem kedvelik az őszintétlenséget és a csalást. Minden helyzetből igyekeznek a számukra legelőnyösebb módon kijönni.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Skorpió, ma megismerkedhet valakivel, aki igen ösztönzõen hat önre. Tanácsaival és jó meglátásaival arra sarkallhatja, hogy fektessen energiákat céljaiba és soha ne adja fel azok elérését, még akkor se, ha olykor bizony nagyon nehéznek tûnik a hozzájuk vezetõ út.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: