Ahogy összejönnek, sosem látod többet! Ezek a csillagjegyek szinte biztosan hanyagolják a barátokat, amikor igazán szerelmesek. A párjuk mindenki másnál fontosabb lesz. Vajon te is köztük vagy? És a párod? A horoszkópból megtudhatod a részleteket. Amikor még friss a szerelem, természetes, hogy a pár mindkét tagja csak egymást akarja – olyannyira, hogy a barátokról, a családjukról is könnyedén lemondanak, csak minél többet együtt lehessenek. Aztán amikor lecseng a kezdeti varázs, a szeretteik újra fontossá válnak. Ezek a csillagjegyek ugyanakkor hajlamosak hosszú távon is elhanyagolni a barátokat, mert számukra a szerelem, a szerelmük jelent mindent.

A Bika a szerelmet választja

A Bika még akkor is a szerelmét választja a barátok helyett, amikor döntési helyzetbe kényszerítik. Soha ne vedd személyes sértésnek a visszautasítását, ő ilyen. Számára a biztonság, az anyagi javak és a nyugalom a barátságnál is fontosabb lehet. Nehezen felejt, és amikor valaki megbántja, azt az embert végérvényesen kitörli az életéből. A családjára persze mindez csöppet sem érvényes, de a barátoktól könnyen eltávolodhat, ha azok nem értik meg, neki a szerelem mindennél többet jelent.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap, birka türelme miatt, könnyen kényelmetlen, sõt, talán bántó szituációba kerülhet az által, hogy, míg másokat kiemelnek (vagy kitüntetik magukat...), addig ön a háttérbe szorul, pedig oroszlánrészt vállalt a sikerben. A szerénység és a türelem nagy erény, kedves Bika, ám ma mégis próbáljon meg kiállni a reflektorfénybe, mielõtt még más ékeskedne az ön tollaival!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez a 4 csillagjegy soha nem csalja meg a szerelmét!

A Rák a szerelmének él

A Rák a zodiákus gondoskodó tyúkanyója. Ő akkor érzi magát a legjobban, amikor szép otthona, nagyszerű családja és társa van, akivel megoszthatja a boldogságát. Ezért ő is hajlamos minden korábbi kapcsolatát megszakítani, hogy a partnerére koncentrálhasson. Főz, mos, még a poklot is hajlandó megjárni a szerelméért. Az is igaz, ha az édesanyjának vagy a családnak nem tetszik a párja, inkább megválik tőle, mintsem küzdjön érte.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Meglehet, hogy ma döntést kelhet hoznia egy becsületbeli ügyben, melynek igen kényes aspektusai lehetnek. Csakis akkor vállalja el a döntõbíró szerepét, ha teljes szívvel ki tud állni valamelyik oldal mellett, különben felesleges kockáztatni a jó kapcsolatot bárkivel is!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: