Igazán szerencsések azok, akik minden problémára tudják a megoldást, és olyan látásmóddal rendelkeznek, ami erre rávezeti őket. Biztosan te is ismersz ilyen személyt (sőt, nem kizárt, hogy te vagy az), hiszen akadnak emberek, akik remek tanácsokat adnak. Az alábbi csillagjegyek szülöttei kétség kívül ide tartoznak, ezért nem meglepő, hogy rengetegen adnak a véleményükre!

Szűz

Rólad egy dolgot biztosan kijelenthetünk: rendkívül őszinte vagy!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ha az embert túl sok olyas valami nyomasztja, amit már régóta nem tud megoldani, akkor csak egyet tehet: nem is akarja megoldani a dolgokat, inkább elfogadja, s egyúttal már örökre el is engedi õket. Tépelõdés és logikázás helyett inkább ürítse ki gondolatait ma, kedves Szûz, s csaljon mosolyt önmaga és mások arcára, hisz túl rövid az élet a szomorkodáshoz!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Heti horoszkóp: 2021. március 1-7.: Izgalmas hétnek nézünk elébe

Sosem titkolnád el a véleményedet csak azért, hogy mások kedvére tegyél, hiszen úgy gondolod, a hazugsággal senki sem lesz előrébb.

Nem azt mondod másoknak, amit hallani akarnak, hanem azt, amit akkor és ott hallaniuk kell, máskülönben sosem fogják megoldani a problémáikat.

Ritkán beszélsz hirtelen felindulásból, hiszen mielőtt tanácsot adnál, végiggondolod az összes eshetőséget, hogy a lehető legjobb javaslattal állj elő.

Bak

Nincs még egy olyan jegy, aki annyira jó lenne karrierproblémák megoldásában, mint a Bak zodiákus szülöttei.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

A mai napon, nagy eséllyel folytathat olyan építõ és egyszersmind tanulságos beszélgetéseket, melyek stimulálóan hathatnak elméjére, így valóságos gondolat lavinát indíthatnak el önben. Más nem, ragadjon tollat és papírt, kedves Bak, ha valami nagyon jó dolgot ötlött ki, mielõtt még elfelejtené a részleteket!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp 2020-10-27

Már csak azért is, mert te rendkívül szorgalmas vagy, kitartó, és képes vagy tiszta fejjel, érzelmek nélkül is gondolkodni. Ennek köszönheted, hogy sok esetben a problémákat teljesen objektív szögből tudod nézni!

Amikor valaki tanácsot kér tőled, mindig a tényekre támaszkodsz, és végig racionális maradsz, a problémákat pedig több irányból is vizsgálod, hogy semmi se kerülhesse el a figyelmedet.

Úgy véled, a részletekre legalább akkora figyelmet kell fordítani, mint az összképre, és nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy hosszú távon lásd a céljaidat.

Bika

Lehet, hogy a hétköznapokban makacs vagy, de ha egy barátod kér segítséget tőled, ez még előnyödre is válik.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma befuthat önhöz egy-két érdekes, vagy éppen fontos információ, kedves Bika, talán egy közösségi eseményen, vagy rendezvényen, amelyeket most jobb, ha inkább megtart magának, de legalább is, semmiképpen se ver nagydobra, mielõtt meg nem rágná egy kicsit maga is a dolgot. Meglehet, hogy még késõbb nagy hasznát veheti a ma hallottaknak!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hiszen te úgy véled, senkinek sem lenne szabad kevesebbel beérnie annál, mint amit megérdemel, és ezt nem félsz őszintén elmondani. 

Ez lehet akár egy barátnőd, aki nem a megfelelő férfivel van együtt, vagy egy rokonod, aki olyan munkát vállalt el, aminél többre is képes lenne.

Te mindenkit emlékeztetsz arra, hogy kik ők valójában, és ha bizonytalanok, velük együtt segítesz megtalálni a választ erre a kérdésre.

Egy szimpla beszélgetéssel máris mindenki közelebb kerül a megoldáshoz, és ezt neked köszönhetik!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: