Minden csillagjegynek megvannak a jó és rossz tulajdonságai, a sajátos személyiségjegyek mellett pedig az is megfigyelhető, ki hogy áll a szerelemhez. Vannak, akik könnyen elköteleződnek, és gyorsan összecsiszolódnak a párjukkal, másoknak ez jóval nehezebben megy. A horoszkópból kiderül, kik okozzák a legtöbb galibát!

A Kos

Míg a munkában káprázatos sikereket hozhat, hogy a Kosnak mindig mindenről határozott véleménye van és rettentően makacs, addig a szerelemben mindez meglehetősen sok bonyodalommal jár. A Kos igencsak feladja a leckét a párjának, hiszen amellett, hogy rendkívül szenvedélyes, épp ennyire türelmetlen típus is, így mellette a párkapcsolat inkább kiszámíthatatlan és meglehetősen stresszes, feszült lehet.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma hajlamos lehet, minden szinten, csapatban gondolkodni. Jó kedve szinte kívánja, hogy szervezzen valamilyen közösségi programot, vagy megmérettetést, amin mindenki biztosan, nagyon jól érezhetné magát. Valósítsa meg ötletét, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp 2021-02-01

A Bika

A Bika rendkívül birtokló és versengő csillagjegy, aki képtelen veszíteni. Vele szinte lehetetlen kedélyesen elbeszélgetni, mert hajlamos vitát provokálni, amiből aztán győztesen akar kikerülni. Viselkedése kezdetben izgalmas lehet, hosszú távon viszont rengeteg energiát emészt fel. Mivel a Bika áhítja a győzelmet, sokszor figyelmen kívül hagyja mások érdekeit, és csak magára gondol. Kárpótlásként viszont remek szerető!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Szűz

A Szűz, ellentétben a Kossal és a Bikával, igazán odaadó csillagjegy, sokszor jobban, mint kéne. Épp ez az, ami miatt egy idő után nyomasztó, már-már fullasztó lehet a közelsége, hajlamos ugyanis elfelejteni, a társának is szüksége lenne a szabad mozgástérre. Ehhez a tolakodó féltéshez még hozzájön a maximalizmusa, ami miatt sokszor úgy tűnhet, folyton ellenőrzi, kritizálja és leszólja a párját, akit pedig mindenkinél jobban szeret. Lássuk be, hosszú távon tényleg nem egyszerű őt elviselni!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma egy izgalmas, új kihívás jöhet szembe, ami igencsak felvillanyozhatja! Ennek megfelelõen, mivel jókedvvel és elhivatottsággal csinálja majd, amit csinál, egy igen élvezetes formáját élheti meg a tapasztalatszerzésnek. Talán érdemes lenne ezt a módszert más területeken is alkalmazni, kedves Szûz!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: