Akár hiszed, akár nem, a csillagjegyed sokat elárul arról, ki vagy, és arról is, hogy mi vonzza köréd az embereket. Persze mindenki más, ezért nem minden előnyös tulajdonság egyezhet a személyiségeddel, de meg fogsz lepődni a váratlan átfedéseken. Még ha magadon nem is veszed észre ezeket a tulajdonságokat, másokon talán igen. Ha pedig ismered a nagy vonalakban felvázolt személyiségüket a csillagjegyük alapján, ez remek támasz lehet a kapcsolatok kialakításakor, vagy szimplán a mindennapi kommunikációban. Az alábbiakban mind a 12 jegynek felsoroltuk azon tulajdonságait, amik mágnesként vonzzák hozzájuk az embereket.

Kos: Törtető személyiség és a „meg tudom csinálni” attitűd

A vörös bolygó, azaz a Mars által uralt jegy szülöttei bírnak egyfajta erős, „ne akarj összetűzésbe kerülni velem”-kisugárzással. Ez a Tűz elemű jegy megállíthatatlan, akaratuknak senki sem szabhat határokat. Barátaik és szeretteik sokszor irigylik őket magabiztosságukért.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma hajlamos lehet, minden szinten, csapatban gondolkodni. Jó kedve szinte kívánja, hogy szervezzen valamilyen közösségi programot, vagy megmérettetést, amin mindenki biztosan, nagyon jól érezhetné magát. Valósítsa meg ötletét, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp 2020-09-28

Bika: Türelem és érzékiség

A Bika jegy szülöttei körül egyszerűen jól esik lenni. Őszinték, megbízhatóak, és mindig nyitottak az élet adta örömökre. Remek társaság egy kiadós vacsorához, és egy maratoni sorozatnézéshez is!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek: Ész és alkalmazkodás

Fergetegesek és intellektuálisak, ezek az Ikrek veleszületett tulajdonságaik, amellett, hogy mindig akad pár történet a tarsolyukban, és remek elbeszélők. Nincs a világon olyan dolog, amit egy Ikrek ne tudna véghezvinni, és a világ nem tudja nem csodálni a kaméleonhoz hasonló személyiségüket. Ne feledd: Az Ikrek, nevükből adódóan, könnyedén lavíroznak minimum két személyiség között, anélkül, hogy az bármilyen problémát okozna bárkinek is.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma akár többször is megzavarhatják abban, hogy kellõ idõn belül végezzen azzal, amit mára betervezett, amitõl kicsit melankolikus hangulatba kerülhet. Ha kicsit besokall ma, keresse meg egy jó barátját és menjenek el kikapcsolódni egy kicsit. Mindenkinek kell néha egy kis pihenés! Mulassanak jól, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák: Kivételes memória és erős empátia

A Rák a Zodiákus legérzékenyebb jegye, nosztalgikus és hihetetlenül befogadó, velük született érzelmi hatodik érzékkel bírnak. Gondoskodó és empatikus természetük is kivételes, ezért vigyázz, hogy soha ne bántsd meg őket vagy egy szerettüket. Ez a Víz elemű jegy megbocsát ugyan, de nem felejt.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Gyakran nem szerencsés keverni a barátságot a pénzügyekkel, ma mégis ez a helyzet állhat fenn, ugyanis valaki most anyagi segítségért fordulhat önhöz. Akár tud adni neki, akár nem, ne csak a pénzre koncentrálódjon támogatása, hanem a hosszútávú, stratégiai megoldások irányába is.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: