Mindenkinél van egy pont (egy bizonyos lélektani határ), amit ha átlép, abból csak hatalmas szívfájdalommal tud kilépni. Ez persze mindenkinél más, viszont a horoszkópod alapján viszonylag könnyű belőni, hogy mi az a dolog, amivel vigyáznod kell, különben összetörik a szíved.

Kos

Általában tudod, mit kell tenned ahhoz, hogy megőrizhesd a jókedved, de az optimizmusod egy közeli ismerős könnyedén tönkre vághatja. Nehéz kizökkenteni a magabiztosságodból, de ha a pasidnak sikerül, annak csúnya szívfájdalom lesz a vége.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

A mai napon, kedves Kos, meggyûlhet a baja a digitális világ egyik vívmányával. Lehet, hogy telefonja, vagy számítógépe egyszer csak úgy dönt, hogy nem szeretné tovább parancsait követni és leáll. Sajnos a probléma valószínûleg nem lesz könnyen orvosolható, de egy szakember segítségével megúszhatja az új eszköz vásárlást.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Mindenki nehezen viseli, ha véget ér a kapcsolata, de te aztán különösen. Egy szakítás után szinte azt érzed, soha többé nem gyógyulnak be a sebeid, és többé nem találsz senkit.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Ma kevésbé tud uralkodni indulatain, kedves Bika. Úton útfélen olyan igazságtalanságokban botolhat, melyeket már igazán nem tud tovább jó szemmel nézni. Ezek az apró kellemetlenségek igencsak felbosszanthatják önt, s talán a legrosszabb az egészben, hogy elõfordulhat, hogy felgyülemlett feszültségét olyan barátján vezeti le, aki vajmi keveset tehet a világ figyelmetlenségérõl.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Képtelen vagy elviselni az egyedüllétet – ha pedig van párod, de elhanyagol téged, akkor üresnek érzed magad. Sokáig tart, míg elköteleződsz valaki mellett, így ha végül nem kapod meg a figyelmet, amire vágysz, kikészülsz.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Valami különleges receptet találhatott nemrég, amit már rég óta ki szeretne próbálni, kedves Ikrek, de még eddig nem volt rá alkalma. Ma azonban elhatározhatja, hogy nem halogatja tovább, megcsinálja a fantasztikus lakomát. Terveiben azonban hiba csúszhat, ami elronthatja az egész menüt. Figyeljen oda rendesen az alapanyagok beszerzésénél, nehogy valamelyik adalék romlott legyen.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Nehezen nyílsz meg, mert attól félsz, hogy ki fognak használni, vagy kritikákat kapsz. A legszomorúbb akkor vagy, ha a szomorúságod semmibe veszik.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Kedves Rák, mostanában észrevette, hogy családja több odafigyelést igényel a szokottnál is. Valószínûleg egy kissé túlhajszolta magát az utóbbi hetekben és ezt próbálják önnek jelezni, illetve kifejezni, hogy hiányzik az életükbõl. Esetleg próbálja meg teendõit úgy intézni, hogy több ideje legyen rájuk, vagy, ha nem tudja átcsoportosítani feladatait, vonja be õket is, amibe csak tudja. Még az is lehet, hogy élvezni fogják.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: