Ezeknek a csillagjegyeknek annyira összetettek az érzelmeik, hogy sokszor saját magukon sem képesek eligazodni. Nemhogy a többiek érzéseit nem tudják megérteni, a sajátjaikat sem értik. Bocsásd meg nekik, mert alapból nagyon szerethető és kedves típusok. Te is köztük vagy? És a párod? A horoszkópból kiderül.

A Nyilas

Ahelyett, hogy kimenne a lakásból, és inkább megtapasztalná a valóságot, a Nyilas hajlamos mindenféle őrült jelenetet elképzelni a fejében. Addig csűri-csavarja a gondolatait, míg azok teljesen összekuszálódnak, így végül maga sem tudja, valójában mit is érez, és mi az, amit csak bebeszélt magának.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Aki túl sokat gondolkodik, az keveset él, ahogy mondani szokás, s milyen igaz ez, kedves Nyilas! Ne bonyolítson ma túl semmit, akkor hamarabb a végére érhet a napi kötelezõknek, s láthat neki valami olyasminek, amibe a szívét-lelkét beletéve, igazán boldognak és sikeresnek érezheti majd magát, s ez a legfontosabb az életben!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Bika

A Bika gyűlöli a felszínességet, így ő sosem éri be az egyszerűen, felszínesen letudott dolgokkal. Szeret az érzelmek mélyére tekinteni, és mindent alaposan meg akar érteni. Viszont ez sokszor túlzottan is sok melóval jár, közben szinte belecsavarodik az analizálásba, míg végül a problémák forrásaként saját magát okolja.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap, birka türelme miatt, könnyen kényelmetlen, sõt, talán bántó szituációba kerülhet az által, hogy, míg másokat kiemelnek (vagy kitüntetik magukat...), addig ön a háttérbe szorul, pedig oroszlánrészt vállalt a sikerben. A szerénység és a türelem nagy erény, kedves Bika, ám ma mégis próbáljon meg kiállni a reflektorfénybe, mielõtt még más ékeskedne az ön tollaival!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Ikrek

Lehet neheztelni az Ikrekre, amiért álarcot mutat, de valójában fölösleges, mert neki is épp elég teherrel jár a kétarcú személyisége. Gyakran azt sem tudja eldönteni, örömöt vagy bánatot érez-e, ezért vele az is megesik, hogy pontosan az ellentétes érzelmeket mutatja ki, mint amit belül tényleg gondol és érez.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Rendkívül sok tennivalóval kelhet szembe nézni ma, kedves Ikrek, ám környezete elámulhat, hogy ettõl ön, szinte megtáltosodik, semmint hogy megrogyna a terhek alatt, legalábbis látszólag. Ne hajtsa azért túl magát, bármennyire is bírja az iramot, csakis, ha sikerül kialkudnia mindezért egy jó árat is, mert ugyanannyiért, mint általában, kár többet beletenni a dologba...

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: