Senkinek nem érdemes hazudni, de ennek a három csillagjegynek különösen nem.

Skorpió

A Skorpiónak nem az erőssége a bizalom és hajlamos azt feltételezni, hogy esélyes, hogy mások rosszat akarnak neki. Ez nem annyira pozitív, de van jó oldala is, méghozzá az, hogy odafigyel, és olyam erős radarja van, hogy azonnal kiszúrja, ha valaki nem mond igazat.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma meglehetõsen furcsa érzések, érzelmek keríthetik hatalmába gondolatait, melyeket már szinte maga sem ért. A legjobb ezért talán az lenne, ha ma megpróbálna nem megérzéseibõl, érzelmeibõl kiindulni, nehogy rossz döntéseket hozzon, s késõbb esetleg csalatkozzon. Amúgy sem ígérkezik a mai szerencsés napnak a döntések tekintetében, úgyhogy inkább ne is foglalkozzon érdemben egy fontos kérdéssel sem. Inkább menjen strandolni, lazítani egy kicsit, vagy egyszerûen ki se dugja az orrát az ágyból, otthonából, ez lehet most a legjobb, amit tehet!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp - Ezúttal hogyja most a kezdeményezést másokra és várja ki türelemmel azt, hogy...

Nyilas

A Nyilas a legerősebb igazságérzettel rendelkező csillagjegy, aki gyűlöli az igazságtalanságot és a hazugságot. Éles eszének és jó átlátóképességének köszönhetően pedig azonnal ki is szúrja ezeket. A legtöbbször még azelőtt, hogy az illető befejezte volna a mondandóját, aminek gond van az igazságtartalmával.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma különösen gördülékenyen mehet munkája, fõként ha munkatársai egyben barátja, partnere is egyben. Sikerül kialakítani a egy olyan közösséget, ahol a bizalom és a tisztelet igen domináns, így könnyedén tudnak együttmûködni a munkában is. Egy társadalmi eseményen való beszélgetés még inkább elmélyítheti kollégáival kapcsolatát, s egész napjára jellemzõ lesz a -Keményen dolgozom, de élvezem minden percét- életérzés.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

A Halak kettős csillagjegy, nem véletlenül szokták két hallal ábrázolni. Egyrészről naiv és jóhiszemű, másrészről pedig ösztönös igazságérzettel rendelkezik. Tehát ő nem intellektuálisan buktatja le a hazudozókat, mert nem feltételezi, hogy becsapják, hanem egész egyszerűen megérzi, ha valakivel nem stimmel valami.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma vágyat érezhet arra, hogy egy kicsit felturbózza ruhatárát és saját magát is egyaránt. Ennek megfelelõen, különösen nagy szenvedéllyel és lelkesedéssel vághat bele a nagy átalakításba, amit mások is hamar észrevesznek. Ez azonban lehet, hogy nem is annyira a küllemébõl fakad, hanem inkább abból, hogy most szinte csak úgy sugárzik önbõl az életerõ és az energia!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!