A most következő négy csillagjegy szülöttei bizony nem azok az emberek, akik valaha is kételkednének a saját igazukban… 

Oroszlán

Az Oroszlánok számára az élet egy színpad, melyen természetesen ők alakítják a főszerepet. Végtelenül büszkék és gyakran egocentrikusak, ebből adódóan pedig fel sem merül bennük, hogy ha valaki egy adott kérdésben esetleg mást állít, mint ők, annak akár is igaza lehet. Sőt! Lényegében elvárják, hogy vagy érts egyet velük, vagy változtasd meg az álláspontodat az övékével megegyező módon. Ha pedig mégiscsak bebizonyosodik, hogy tévednek valamiben, azt is legfeljebb saját maguknak, legbelül vallják be, nyíltan beismerni soha nem hajlandók.  

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Ma akkor érheti el a legnagyobb sikereket, ha bölcsen követi az oszd meg és uralkodj elvet! Ne feledje, kedves Oroszlán, nem az a fontos, hogy mindenki azt higgye, ön irányít, hanem az, hogy mindenki a magáénak érezze azt, ami igazából önnek a legfontosabb! Adjon (látszólagosan) több teret holdudvarának, s az eredmény magért fog beszélni!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

A Szüzek vérbeli perfekcionisták, a tökéletesség legfőbb megtestesítője pedig számukra a saját igazuk. A végletekig ragaszkodnak ahhoz, amit ők maguk igaznak vélnek és olyan kitartással képesek érvelni mellette, hogy azzal akár még a legelszántabb vitapartnereiket is képesek összezavarni. A jegy szülötteit nem a büszkeség, de még csak nem is a konokság hajtja ilyenkor, hanem a szilárd, megingathatatlan és valóban őszinte meggyőződés, amiből képtelenség őket kibillenteni.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Nem a sikereket a legnehezebb elérni az életben, kedves Szûz, hanem azt, hogy legyen is õket kivel megosztani, s ön most abba a szerencsés helyzetbe kerülhet, hogy mindez egyszerre lesz jelen az életében! Tegye félre kritikus szemléletét, s egyszerûen csak élvezze, hogy minden tökéletes!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: