Többeket szórakoztat a vitázás. Persze korántsem olyan nézeteltérést kell elképzelni, mint amilyen az igazán komoly problémák során kerül a felszínre. Amolyan játékos civódásról, évődésről van szó, ahol nem világmegváltó dolgok jelentik az ellentét tárgyát, hanem olyan jelentéktelenek, mint például az, hogyan kell a narancsos csirkét elkészíteni, vagy melyik a legjobb reality-show. Ennek a vitának nincs nyertese, nem szabad komolyan venni, s alapvető összetevője a humor. Mely csillagjegyek élvezik ezt a szellemes évődést a legjobban? Íme a lista.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-10)

Ma kifejezetten inspirálja, ha nehézségekkel találja magát szembe a munka, vagy éppen az otthoni teendõk során, ami nem is csoda, hiszen ilyenkor kreatív lehet, s miután elhárította az akadályokat, méltán lehet büszke magára, s zsebelheti be mások elismerését is, ennél pedig nincs motiválóbb az ember számára. Mutassa meg ma is, mit tud, kedves Kos és dobjon rá még egy lapáttal hírnevére!

1. Az Ikrek imádja a szóvicceket

Senki sem élvezi jobban a szójátékokat és a szóbeli civakodást, mint az Ikrek. Talán azért, mert hihetetlenül intelligens és szellemes csillagjegy. Mindenféle vitáért odavan, s mivel nagyon gyors észjárású, mindenről megvan a saját véleménye. A játékos évődés nagyszerű dolog, hogy megtörje a jeget a párkapcsolatban.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-10)

Ma kifejezetten sokat gyarapodhat tudása, ha kihasználva jó megfigyelõképességét, elles egy-két szakmai trükköt, módszert a környezetébõl. Annál is inkább törekedjen erre, kedves Ikrek, ugyanis most annyira belejöhet ezt követõen a dolgokba, hogy aztán maga lehet majd az élõ példa arra, amikor a tanítvány felülmúlja mesterét!

Mi a csillagjegyed? Ezek a keresztnevek illenek hozzád a legjobban

2. A Nyilas sziporkázik

A Nyilas imád beszélgetni másokkal, ösztönösen megérzi a legjobb és leghatékonyabb módját annak, hogy megtalálja az utat a többiekhez. A játékos évődés pedig nagyszerű lehetőség, hogy magára hívja a figyelmet. Valójában könnyű dolga van, mert sziporkázó a humora.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-10)

Ma szembe jöhet egy nagy lehetõség, melynek kihasználásán ugyanakkor eleinte habozhat. Ha van is oka a bátortalanságra, akkor se mutassa ezt ki mindjárt, s hárítsa a kínáltakat, inkább hallgassa teljesen végig, mit is akarnak kihozni belõle, hátha mégis arra jut, van benne valami, s vállal némi kockázatot!

3. A Mérleg szellemesen flörtöl

A Mérleg szereti megmutatni, verbálisan milyen ügyes, s a lehető legbűbájosabb módon vitázik a többiekkel. Ez nem túl rémisztő módja annak, hogy megmutassa, milyen jól forog az esze, s egyúttal milyen ügyesen flörtöl. A szellemes évődés szerinte a legjobb módja annak, hogy tesztelje, működik-e két ember között a kémia…

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-10)

Köthet ma néhány olyan új ismeretséget, melyek a késõbbiek folyamán még fontos szerepet tölthetnek majd be életében. Ezek megkötése közben, legye olyan, amilyen mindig is lenni szokott, közvetlen, barátságos és nyílt, hiszen az elsõ benyomás nagyon fontos! És még valami: ne spóroljon semmiképpen a mosollyal!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: