Ezek a csillagjegyek hajlamosak a leginkább a félrelépésre, vagy legalábbis a horoszkóp szerint közöttük találhatók a legtöbben, akik könnyebben engednek a csábításnak. A legtöbbször pedig le sem buknak. Nos, te is köztük vagy? És a párod?

A Kos

A Kos uralkodó bolygója, a Mars, amely többek között a cselekvés, az agresszió, a szenvedély, a sz.xualitás bolygója. Ennek a csillagjegynek impulzusai és vágyai a legfontosabbak. Nála a megcsalás nem számít különösebben nagy problémának, a saját félrelépését legalábbis hajlamos figyelmen kívül hagyni. A lelkiismeretét is viszonylag könnyen megnyugtatja, mivel az esetek többségében a félrelépésére nem derül fény. Persze, ha őt csalná meg a párja, nagyon kiborulna.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma kissé kimerültebb, fáradékonyabb lehet a szokásosnál, sõt, még az is elõfordulhat, hogy levertsége egy kibontakozóban lévõ betegség elõszobájának látszik. Igyekezzen megához venni némi gyümölcs formájában, minél több vitamint, biztos, ami biztos, s mihamarább kideríteni, mi lehet a szokatlan gyengeség mögött.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezek a csillagjegyek tudják, mit kell mondani

Az Ikrek

Sokan gondolják úgy, hogy az Ikrek enged a legkönnyedebben és a leggyakrabban a csábításnak. Tény és való, szüksége van a változatosságra, a szabadságra, a rugalmasságra, hogy igazán boldog és kiegyensúlyozott lehessen. Hajlamos mindent megduplázni az életében, így van ez a partnerekkel is. Fura módon fel sem merül benne, hogy ezek a dupla kapcsolatok félrelépésnek számítanának. Ügyes és okos, ezért ritkán bukik le, de ha megtörténik, többnyire azt mondja, amit a párja hallani szeretne. Aztán ugyanonnan folytatódik minden… 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma akár többször is megzavarhatják abban, hogy kellõ idõn belül végezzen azzal, amit mára betervezett, amitõl kicsit melankolikus hangulatba kerülhet. Ha kicsit besokall ma, keresse meg egy jó barátját és menjenek el kikapcsolódni egy kicsit. Mindenkinek kell néha egy kis pihenés! Mulassanak jól, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Mérleg

A Mérleg alapvetően szerelmes típus és párkapcsolatpárti, a békét és a harmóniát különösen kedveli. Ha mégis félrelép, valószínűleg nem kapott meg mindent a párjától. Aztán persze gyötri a lelkiismerete, de a béke fenntartása érdekében mindent megtesz, hogy az egészből a párja semmit se vehessen észre. Ha mégis kiderül a megcsalás, eleinte mereven tagad mindent, de amikor párja bizonyítékokkal szorítja őt sarokba, őszintén bevallja a tettét, és megígéri, hogy soha többet még egyszer. 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma különösen kifinomultan mûködhet szépérzéke, ami remek alapot biztosít arra, hogy egy kicsit szebbé, jobbá, vagy éppen extravagánsabbá tegye külsejét, vagy környezetét. Térüljön-forduljon, kedves Mérleg, s tegyen csodát azzal, amihez ma hozzáér!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Skorpió

A Skorpió valójában az egyik leghűségesebbnek mondott csillagjegy. Mégsem véletlenül került ebbe a listába. Amikor érzelmileg elhanyagoltnak, magányosnak érzi magát a kapcsolatában, nála is előfordul, hogy máshol keres vigaszt, máshol keresi az ölelést. Viszont elképesztően diszkrét. Bámulatos pókerarc, így nála valójában sosem tudni biztosan, hogy félrelépett vagy sem. Nagyon tud titkot tartani, viszont, ha bosszúból teszi, akkor mindenkinél látványosabban okoz fájdalmat a párjának.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Amennyiben azt szeretné, hogy értsék is, amit mond, kedves Skorpió, most nagyobb sikerrel járhat, ha kollégái helyett, inkább egy régi jóbarátját, vagy szerettét kéri meg, hogy hallgassa végig elképzeléseit, mert most mások azt egyszerûen képtelenek lehetnek megérteni. Az ön számára fontos személy nem csak, hogy érteni, de értékelni is fogja, amin épp dolgozik, s a pozitív megerõsítés mellett, talán még hozzá is tud járulni terve sikerességéhez, egy-két gondolatindító hozzászólásával, ami végkép megkoronázhatja a napot!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Halak

A Halak csillagjegyet a vágy és a kíváncsiság hajtja, amikor megcsalja párját, és az az egyszerű tudat, hogy valami olyanba csöppenhet, ami más, mint a megszokott kapcsolat. Szereti a sejtelmességet, a titkokat pedig bámulatosan képes megőrizni. Sosem fogja bevallani, hogy megcsalta a párját, mert szerinte ez kizárólag az ő magánügye. A konfliktust gyűlöli, és hihetetlenül tehetséges benne, hogyan ússzon, meneküljön el a viták, a számonkérés elől.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Érdemes odafigyelnie most minden apróságra, ami ön körül történik, kedves Halak, ugyanis, könnyen lehet, hogy egy titkos üzenet van elrejtve a sorok között, ami, ha szemfüles, segíthet megtalálni a szivárvány lábánál lévõ kincset!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp - Érezni fogja a változás szelét a levegőben.