Néhány csillagjegy egész életében a valódi szerelmet keresi. Akadnak természetesen sokan, akik meg is találják, s boldog párkapcsolatban élnek. Ezek a csillagjegyek hiszik is és nem is, hogy létezik a valódi, egész életre szóló szerelem. Ők általában realistábban, józanabbul tekintenek a kapcsolatokra, s nemcsak a rózsaszínű felhőket látják benne, hanem a kitartó munkát is, amivel életben tarthatják az érzéseket. S hogy miért kételkednek az igaz szerelemben? A horoszkópból kiderülnek a részletek.

A Mérleg

A Mérleg valójában hisz a szerelemben, ám nem ártana önmagát is jobban értékelnie, mielőtt bárki másra zúdítja az érzéseit. Amikor egyedül van, imádja élvezni az élet szépségeit, s önmagát helyezi előtérbe, ám amint feltűnik egy társ az oldalán, háttérbe szorítja a saját igényeit, mintha azok innentől csak a párjának lennének. Előszeretettel álmodozik a romantikus könyvekben megírt szerelemről, s amikor rájön, két lábbal a földön állva, hogy ez a valóságban mennyire másként fest, valójában meg is találja a társat, akit mindig is keresett.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Ma hajlamos lehet kicsit begubózni, vagy éppen, hamar felkapni a vizet, s duzzogva elvonulni valahová, ahol úgy tûnhet, jobban érzi magát, ám ma egyik verzió sem szerencsés, kedves Mérleg! Nézzen szembe az aktuális problémákkal, még, ha ehhez most semmi kedve sincs, hisz valószínûleg, mér megint ön az egyetlen, aki képes lehet õket megoldani, ezért is számítanak annyian önre! Vállalja be az oroszlánrészt, s öregbítse hírnevét!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2024-04-29

A Nyilas

A Nyilas hisz a szerelemben… egy bizonyos mértékig. Valószínűleg tisztában van a szabad szerelem fogalmával, ám az elkötelezettség nem igazán neki való. Úgy véli, mindez egyfajta mítosz, s nem az ő stílusa mindent egy lapra feltenni. Inkább saját magát, az életet szereti, minthogy érzelmeit olyan partnerre áldozza, aki később összetöri a szívét. Szüksége van a szabadságra, így nem is meglepő, hogy az igaz barátságot jobban értékeli, mint a romantikus párkapcsolatot. Ez persze nem jelenti, hogy soha ne kötelezné el magát. Egyszer ő is rátalál az igazira. Csak soká.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Aki túl sokat gondolkodik, az keveset él, ahogy mondani szokás, s milyen igaz ez, kedves Nyilas! Ne bonyolítson ma túl semmit, akkor hamarabb a végére érhet a napi kötelezõknek, s láthat neki valami olyasminek, amibe a szívét-lelkét beletéve, igazán boldognak és sikeresnek érezheti majd magát, s ez a legfontosabb az életben!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: