Vannak olyan párkapcsolatok, amelyekről úgy tartják, hogy nem szerencsés csillagállás alatt köttettek. Akárhogy is erőlteti, valahogy mégsem akar működni a dolog. Jó, ha az ember nem kezd olyan kapcsolatba, amiről úgy tűnik, hogy nem fog működni.

Az alábbi csillagjegyek nem nagyon találnak egymással, jó, ha nem kezdenek kapcsolatba!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-02-21

Ikrek-Szűz

Mindkét csillagjegy nagyon változó, alkalmazkodó, és okos. Sok bennük a közös tulajdonság, de vannak olyan helyzetek, amikor nagyon nem tudják tolerálni egymást. Az Ikrek túlságosan szabadszellemű, a Szűz pedig határozottabb, és két lábbal áll a földön. A köztük levő kapcsolat tele lehet bizalmatlansággal, és gyanusítgatásokkal. Az Ikrek csillagjegyű személy meg van győződve arról, hogy a Szűz racionalizmusa miatt nem teljesülnek az álmai. A kapcsolat általában egy erős frusztráció miatt ér véget.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ha eddig leterheltnek érezte magát, kedves Szûz, úgy ez most meg fog változni. Végre a végére érhet egy nagyobb projektnek, ami nagyon elfárasztotta, de most fellélegezhet. Ez motiválja majd a következõ feladatok és tervek felé. A következõ idõszakban sok minden fog változni az életében, tehát készüljön fel, hogy nem fog unatkozni egy pillanatig sem.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán-Bak

Az Oroszlán azokat az embereket szereti, akik sikeresek, tehetségesek, és magabiztosak. Ezért vonzódik a határozott, sikeres, és álmait valóra váltó Bakhoz. Első pillantásra úgy tűnhet, hogy ők egy ideális párt alkotnak. Sajnos az egoista Oroszlán arra vágyik, hogy valaki imádja, és dicsőítse őt, azonban a Bak nem hajlandó feladni az életét, és álmait miatta. A kapcsolat minden bizonnyal büszkeség miatt fog végetérni.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Egy nagy utazás elõtt állhat kedves Bak, melyet már régóta várt. Bár sok mindent hátra kellhet hagynia, ami fontos önnek, mégis hosszú távon ez a döntése igazán jó befektetésnek fog bizonyulni. Küzdje le honvágyát és vágjon bele bátran az ön elõtt álló nagy kalandba.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos-Bika

Nincs sok közös bennük. A Kos egy karmikus vonzódást érez a Bika iránt, úgy gondolja, hogy sokat tanulhat tőle az életben. Azonban ez a két csillagjegy egyáltalán nem illik össze egymással. A sorozatos csalódások következtében egyik, vagy akár mindkét fél megcsalásra adhatja a fejét.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Bika, ma végre lehet, hogy kipihenheti magát. Egy kisebb baleset következtében elõfordulhat, hogy néhány napig ágyhoz lesz kötve és nyugalomra lesz szüksége, amit kiválóan felhasználhat arra, hogy végre tudjon egy kicsit relaxálni. A lábadozás után azonban olyan kipihent lesz majd, hogy az is elõfordulhat, hogy sokan el sem hiszik, hogy betegeskedett.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

 

 

Forrás: