Hiába látszanak kívülről tökéletesnek, mégis léteznek olyan párkapcsolatok, amelyeknél mintha a sors akarta volna, hogy előbb-utóbb vége legyen.

Vízöntő és Bak

A Vízöntő és a Bak valójában nagyon sok mindenben hasonlítanak egymásra, de legalább ennyi tulajdonságban különböznek is. Mindketten hihetetlenül ambiciózus, elhivatott típusok, kívülről nem véletlenül tűnnek igazi power couple-nek, vagyis ütős párosnak. Azonban míg a Bak stabilitásra, állandóságra és biztonságra vágyik, a Vízöntőnek folyamatos igénye a változás, a szabadság és az újdonság.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Amennyiben ma egy nagyobb projekt megvalósításával nézne szembe, kedves Vízöntõ, úgy semmiképpen se bízzon kulcsfeladatokat másra, csakis saját magára számítson azok véghez vitelében, különben késõbb kiderülhet, hogy a hozzá nem értés miatt, rosszul csináltak mindent, több kárt okozva ezzel, mint hasznot, s kezdheti elõröl az egészet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-03-04

Skorpió és Halak

A Skorpiót és a Halakat is elsősorban az érzelmeik vezérlik, de nagyon másképpen fejezik ki azokat. A Skorpió mély és intenzív, a Halak csendesebb típus, és bár hiába vágynak mindketten kalandra, őrült szerelemre, a felelősség mintha mégis mindenkor a Halak vállát nyomná. A Halak ráadásul könnyen kiboríthatja a féltékenységéről ismert Skorpiót, bár valószínű, hogy félelmei nem ok nélkül alakulnak ki benne.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Amennyiben nem akarja kedves Halak, hogy teljesen kimerüljön, tegye le egy kicsit, ami a kezében van, esetleg lazítson munkatempóján, s igyekezzen minél több idõt szentelni ma a pihenésnek, a kikapcsolódásnak. Annál is inkább szükség lehet most egy kis feltöltõdésre, mivel hamarosan egy nagy feladat elvégzését irányozzák elõ a csillagok!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!