A féltékenység könnyen tönkreteheti a legszebben induló párkapcsolatot is. Ezekre a csillagjegyekre egyáltalán nem jellemző a féltékenység. Szóval ők igazán szerencsések, mert hírből sem ismerik a zöld szemű szörnyet... Te is köztük vagy? És a párod?

A Kos magabiztosabb annál, hogy féltékeny legyen

A Kos magabiztos, határozott típus. Már csupán ezért sem féltékeny soha, hiszen annak a bizonytalanság az egyik jele. Márpedig ő pontosan tudja, mit és hogyan szeretne. Ráadásul sokkal elfoglaltabb is annál, mintsem azon aggódjon, párja éppen hol és mivel tölti az idejét. Ő is szívesen jár társaságba, akár párja nélkül is, ahol nagyon sok emberrel találkozik, ismerkedik. Szóval mi oka is lenne a féltékenységre?

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma komolyan kikezdhetik sajátos értékrendjét és igazságérzetét, kedves Kos, ami igencsak felbosszanthatja. Ne féljen felemelni hangját, ha kell, az igazságtalanság ellen, hiszen pont az ilyen hozzáállásának köszönheti a többiekénél nagyobb szabadságát, függetlenségét. Védje meg ma mindazt, amit elért és harcoljon igazáért!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ahelyett, hogy a szeretetet keresnéd, engedd azt az életedbe érkezni – buddhista módra

A Nyilas függetlenségébe nem fér bele a féltékenység

A Nyilas szabad lelkű, talán ő a legfüggetlenebb csillagjegy. Nála nagyon sok minden nem fér bele a párkapcsolatba, kezdve a korlátozásoktól a függőségen át a féltékenységig. Nagyon rosszul viseli párja féltékenységét, nála ugyanis ez a szó nem szerepel a szótárban, nem tud mit kezdeni ezzel a fájdalmas és bántó érzéssel. Ha nem kapja meg a szabadságot, az önállóságot, inkább más lehetőséget keres.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Fáradtnak, kimerültnek érezheti ma magát, kedves Nyilas, s ez rányomhatja egész napjára bélyegét, hacsak gyorsan nem talál ki valamit, hogy felélénkítse érzékeit. Talán egy csészével több kávé, vagy egy frissítõ zuhany, esetleg séta most sokat segíthet! Kitartás, kedves Nyilas!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: