Ezek a csillagjegyek gyakran megmaradnak barátnak. Barátként nagyon erősen kötődnek hozzád, az érzéseik tiszták, bennük fel sem merül, hogy továbblépnek, miközben te már a szerelemre gondolnál... A horoszkóp szerint könnyen lehet, éppen ezért ér véget az addig csodás barátság.

Az Ikrek többet mutat a barátságnál

Az Ikrek időként valódi szívtiprónak tűnhet. Bámulatosan profin ismerkedik, remek beszélgetőpartner, könnyedén hívja fel magára a figyelmet, lenyűgöző és elragadó típus, aki olyan jelzéseket ad, mintha többet szeretne a szimpla barátságnál. Mégsem adja könnyen a szívét, az elköteleződés is problémát okozhat neki, ezért nála megesik, hogy  azt mondja: Én csak barátként gondolok rád.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Nagy eséllyel ismerhet meg ma új embereket, talán egy utazás, kirándulás, esetleg szakmai találkozó alkalmával. Ne csak az aktuális céljára, vagy éppen a munkára koncentráljon hát, hanem arra is, hogy jól érezze magát kicsit, hiszen ráférhet már önre a kikapcsolódás! kösse össze a kellemest a hasznossal!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezek a csillagjegyed külső tulajdonságai. Magadra ismersz?

A Szűz remek barát

A Szűz vágyik a párkapcsolatra, az elköteleződésre. Ugyanakkor magasak az elvárásai, és a kezdeti szimpátia nála azért mélyül barátsággá, és nem tovább, mert belül mélyen úgy érezheti, valami hiányzik a másikból a szerelemhez. Nem szándékosan okoz csalódást, hiszen a baráti érzései valóban nagyon tiszták, és fel sem merül benne, hogy a másik továbblépne. Így viszont általában borul a barátság és a szerelem is.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

A mai napja, rendkívül kiegyensúlyozottan és harmóniában telhet, kedves Szûz, s családja, barátai támogatására is bizton számíthat, így bátran vágjon bele bármibe, amit csak kigondol! Az estét alkalmasint érdemes szûk körben tölteni mindazokkal, akik a legfontosabbak életében, hogy valóban tökéletes legyen ez a nap!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: