Ezek a csillagjegyek, amikor szakítanak egymással, annak biztosan sírás lesz a vége. Rájuk csöppet sem jellemző, hogy békésen és felnőtt módjára zárnák le a párkapcsolatot és válnának végleg külön. Hogy melyek a legdurvábban szakító csillagjegyek és mindezt mégis hogyan teszik, a horoszkópokból kiolvasható. Te is köztük vagy?

Így szakít az Ikrek és a Szűz

Az Ikrek és a Szűz uralkodó bolygója is a Merkúr. Nem véletlen, hogy remekül elbeszélgetnek, szellemileg erősen inspirálják egymást, viszont nagyjából ennyi az összes közös vonásuk. A Szűz óvatos, bölcs és megfontolt, az Ikrek laza, játékos, vidám és nagyon szórakoztató. Szóval, kettőjük párkapcsolata kívülről olyannak tűnhet, mintha a Szűz a szülő lenne, az Ikrek meg a gyerek. Utóbbi gondtalan és könnyed, a Szűz vele szemben tartózkodó és meglehetősen szigorú csillagjegy. Hajlamos mindent túlgondolni és túlzottan is komolyan venni. Az Ikrek igencsak gyakran felbosszantja, nem veszi őt komolyan vagy éppenséggel fittyet hány a Szűz javaslatára, véleményére. Nem véletlen, hogy kettőjük szakítását óriási robbanás előzi meg. A Szűz türelme a nullával egyenlő, képtelen magát türtőztetni. Ha vitára kerül a sor, igencsak durva dolgokat vág az Ikrek fejéhez. Az Ikrek viszont egyszerűen faképnél hagyja párját vagy semmibe veszi a Szűz érveit. Ráadásul a vitákban verhetetlen, mindig akad egy újabb és újabb érve. A Szűz mérgében pedig sikítani tudna. Amikor az Ikrek valósággal belebetegszik a Szűz folyamatos ellenőrzésébe, nem beszélve az unalomról, akkor szakítanak végleg. Kapcsolatuk valójában már az elején sem igazán működött, a folyamatos viták és veszekedések aztán mindkettőjüket meggyőzik, hogy ők biztosan nem egymásnak születtek.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Amennyiben mostanában sokat hajtott (de ha nem, akkor is), épp itt az ideje egy kis pihenésnek, kikapcsolódásnak, de minimum a csökkentett munkatempónak, lazításnak. Ne kockáztassa, kedves Szûz, hogy hamarosan végképp kimerülhet, inkább menjen elébe, s tartson tudatosan egy kisebb szünetet!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Oroszlán és a Skorpió szakít a legdurvábban

Két elképesztően szenvedélyes csillagjegy találkozásában szenvedélyes szerelem és még szenvedélyesebb szakítás következik. Az Oroszlán és a Skorpió kapcsolata mágikus erejű, valójában nagyon boldogok is lehetnének egymással. Hogy mégis szakításhoz vezet ez egészen elképesztő szerelem, annak oka, hogy mindketten nagyon domináns csillagjegyek, egyikük sem enged az akaratából a másik javára. Az Oroszlán kitüntető figyelemre, mindent elsörő szeretetre vágyik. Amikor nem érzi mindezt, akkor már a párkapcsolatban sem érzi jól magát, inkább feláll és köszöni szépen az eddigieket. Persze, sosem ismerné be, hiszen ő annál sokkal büszkébb, mennyire fáj a lelkének a szakítás. A Skorpió annak ellenére, hogy érettebb típus, az Oroszlánnál is forrófejűbb. Minden apróságon fölkapja a vizet, párja folyamatos feltűnési vágya, a kacérkodása különösen bosszantja. Véleményét nem rejti véka alá, minden lehetséges alkalmat megragad, hogy számon kérje párja viselkedését. Kettőjük kapcsolatában botrányból, hangos veszekedésből, drámából biztosan nincs hiány. Mindketten borzasztóan önfejűek, csak a saját álláspontjukat szajkózzák, közben a feszültség szinte szó szerint tapintható közöttük. Nem véletlen, hogy végül elemi erővel robban a bomba, és a legdurvább veszekedést követően soha többé, még csak látni sem akarják egymást.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma igencsak nagy jóindulatra számíthat egy kollégájától, felettesétõl, vagy barátjától, aki egy lovagias gesztus által, nagyon sokat lendíthet most a szekerén! Bár tény, hogy magától is képes szinte bármivel megbirkózni, de azért valljuk be, kedves Skorpió, minden nagy hajósnak jól jön néha egy kis hátszél! Fogadja ezt el és egyszerûen csak élvezze a helyzetet.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!