Akadnak csillagjegyek, akik képtelenek egymást tolerálni. Annyira különbözőek és annyira másként gondolkoznak, ezért sehogyan sem jutnak dűlőre egymással. Vajon melyek azok a csillagjegyek, akik mindenkinél jobban utálják egymást, akik képtelenek kijönni a másikkal? Íme, ők azok. Vajon te is köztük vagy?

A Kos és a Bika egy valamiben mégis hasonlítanak

Abban mindenképpen, hogy mindkét csillagjegy borzasztóan makacs és önfejű, ezt leszámítva viszont mindenben különböznek a másiktól. Míg a Bika szereti a nyugalmat, a pihenést, a Kos szerint mindez csupán lustaság. Ha pedig valami tőle távol áll, az biztosan a semmittevés. Fáradhatatlan, energikus, folyton mozgásban van, nála nincs olyan, hogy nem csinál semmit. Míg a Bika gyakran nehézkes, addig a Kos aktív és megállíthatatlan. Mindig új célokat tűz maga elé, a Bika képtelen őt követni. Ő a kiszámíthatóság, a megbízhatóság példaképe, soha nem siet sehova. A Kosban pillanatok alatt felszalad a pumpa, ha valami nem az elgondolása szerint történik. Már pedig egy Bikával nem könnyen jut dűlőre, hiszen ő sem köt az elvei ellenében kompromisszumot. A Kos folyton provokálja a Bikát, pedig ő messze elkerülné a drámákat, a vitákat.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Igyekezzen ma mindenképpen olyanokkal körülvenni magát, kedves Bika, akik könnyed, jó hangulatú, vicces emberek, ugyanis már épp itt az ideje egy kis vidámságnak életében. Vegyüljön el közöttük, ruccanjon ki velük valahová, vegye át mentalitásukat és érezze kicsit jól magát!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Bak és a Halak egymás idegeire mennek

A Bak rendkívül aprólékos és megfontolt típus. Ő az asztrológiai állatöv legnagyobb kételkedője. Csak azt hiszi el, amit lát, amit megtapinthat, ami logikus, ami kézzel fogható. Ki nem állhatja azokat az embereket, akik másként látják és másként gondolkoznak a világról. Főleg, azokat, akik mintha a föld felett lebegnének, akik álmodoznak, akiket a fizikai világ csak kevésbé érint meg. A Halak pontosan ilyen. Rendkívül érzékeny, kiszámíthatatlan, rosszul viseli a kritikát, ugyanakkor nyitott mindenre, ami szemmel nem látható. Fogékony az ezotériára, a művészetek iránt rajong. A Bak szerint a Halak egyszerűen naiv és ostoba, míg a Halak úgy gondolja, a Bak túlzottan földhöz ragadt és rugalmatlan. Persze mindezért még nem kellene utálniuk egymást. Mégis annyira eltérően gondolkodnak, hogy nekik sosem sikerül egyezségre jutni.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Egy kissé letargiába kerülhet ma, kedves Halak, s meglehet, talán nincs is nagy kedve kijönni belõle, mondhatni, valahogy kifejezetten jól esik egy kis panaszkodás, problémázás, vagy épp elvonulás a világ szeme elõl. Ha így érzi, az most teljesen természetes, hisz néha nem árt megélni a mélységet, hogy az ember jobban értékelje majd a magasságot!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: