1. Bika

Ha Bika jegyűként arra adod a fejed, hogy valaki mellett kiköss, a döntést életre szólónak gondolod. Legendásan makacs vagy, ezért az elengedés neked megy a legnehezebben. A szerelemben ugyan mindig is mélyen hittél, és hinni is fogsz, de a szakítás után évekbe telhet, mire ismét felépülsz, és újabb bizalmat szavazol valakinek.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Igyekezzen ma mindenképpen olyanokkal körülvenni magát, kedves Bika, akik könnyed, jó hangulatú, vicces emberek, ugyanis már épp itt az ideje egy kis vidámságnak életében. Vegyüljön el közöttük, ruccanjon ki velük valahová, vegye át mentalitásukat és érezze kicsit jól magát!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

2. Bak

Te az a típus vagy Bak jegyűként, aki biztos, hogy először önmagát okolja, amiért véget ért a kapcsolata. Hónapokig őrlődsz, vajon mit és hol rontottál el, mit csinálhattál volna jobban. Valójában monodrámát rendezel a szakításodból, és talán nem is a másikon nem tudsz túllépni, hanem saját magad ostorozásán.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Ma rendkívül jót tehet önnek egy kis környezetváltozás, kedves Bak, így mindenképpen gondolkodjon el azon, hogy kimozdul valahová, ahol még sosem járt. Élje át újra a felfedezés és a rácsodálkozás örömét, ami nem csak lelkileg, de érzelmileg is garantált feltöltõdést ígér!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2020-10-09

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: