Ezek a csillagjegyek finoman fogalmazva sem könnyen kötelezik el magukat. A házasság, sőt már az eljegyzés gondolata is megrémiszti őket. Annak ellenére, hogy a szívük mélyén nagyon is vágynak a tartós párkapcsolatra, mégis igencsak hosszú időbe telik, mire rászánják magukat az összebútorozásra. A horoszkópból megismerheted azokat a csillagjegyeket, akik a leghosszabb ideig ragaszkodnak a függetlenséghez. Vajon te köztük vagy? És a párod?

A Vízöntő menekül a házasságtól

A Vízöntő retteg attól, hogy összetörik a szívét, ezért még a házasság gondolatát is gyűlöli. Lehetősége bőven akadna az elköteleződésre, hiszen megnyerő, elképesztően különleges és nagyon vonzó csillagjegy. Mégis újra és újra inkább a szabadságot választja. A Vízöntő alapból is távolságtartó, nagyon önálló, a kötöttségeket, a szabályokat csöppet sem viseli el. El tudja tartani és el tudja látni magát, nem mellesleg nagyon bizalmatlan típus, a házasságra már önmagában emiatt sem igazán nyitott. A szabadság a lételeme, nem szeret alkalmazkodni, ő azt teszi, amit jónak gondol. Meglepő, hogy inkább csak az élete közepe táján jut el odáig, hogy lekösse magát valaki mellett?

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma minden akadály, ami ön elé gördült eddig, leomlik, mintha soha ott sem lett volna. Hirtelen minden eddig feltett kérdésre, melyre nehezen, vagy egyáltalán nem találta a választ, most megoldást talál. Sikerei pedig csak egyre nagyobb lendületet adnak a további fejlõdéshez mind a munka terén, mind pedig a magánéletében.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Amit minden csillagjegynek meg kell értenie 2020 április végéig.

Az Ikrek az érzésektől fél

Az Ikrek társaságkedvelő, nyitott, kedves, és nagyon szeretetreméltó típus. Levegős jegyűként ő is szabad lélek, remekül kommunikál, okos és intelligens csillagjegy. A nagy érzésektől ő is megrémül. Amíg párja nem támaszt vele szemben különösebb igényeket és elvárásokat, egészen jól ellavírozgat a párkapcsolatban. Amikor viszont már eljegyezésre, elköteleződésre, netán házasságra kerülne sor, bepánikol, és gyorsan felveszi a nyúlcipőt. Valójában gyakran elképzeli, milyen lehet az oltár előtt kimondani a boldogító igent, de amikor fölvetődik a nagy esemény gondolata, egyszerűen megrémül. Az esküvő, a házasság már csöppet sem tűnik annyira szórakoztatónak, mint ahogy gondolta. Aztán egyszer, amikor úgy érzi, élete szerelmére talált rá, már nem szökik el a szertartásról.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Nem a mai lesz a legjobb napja, olyannyira, hogy legszívesebben el is felejtené. Szinte minden megtörténhet ma, ami egy balszerencsés naphoz szükséges. Ha teheti, inkább ne is mozduljon ki otthonról, de ha mégis el kell mennie valahová, vigyázzon nagyon testi épségére. Inkább legyen koszos a kabátja, mint törött a lába.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: