Ezek a csillagjegyek sosem lesznek egymással boldogok. Bármilyen nagy szerelemmel is indult a kapcsolatuk, sajnos gyorsan haladnak a lejtőn lefelé. A kezdeti vonzalom mindannyiuk számára rémálommá válhat. Vajon melyek azok a csillagjegyek, akiknek nincs közös jövőjük egymással? A horoszkóp felfedi őket.

A Bika és a Nyilas sosem lesz boldog egymással

A nyugodt, megbízható és kiegyensúlyozott Bika a folyton pörgő, szabadságra vágyó és inkább megbízhatatlan Nyilas mellett sosem talál nyugalomra. Vibrálóan és óriási érzelmekkel indul ez a kapcsolat, hiszen a Bikát épp a Nyilas nyitottsága és könnyedsége vonzza a leginkább, míg a Nyilas a Bika szépségének, vonzerejének képtelen ellenállni. Elképesztő energiákat szabadítanak fel a hálószobában, izgalmakban, érzékiségben nincs hiány. Legalábbis egy darabig. Egy idő után ugyanis a Bika már nem kér a folytonos kihívásból és a társasági életből, inkább otthon töltené az időt, kettesben a szerelmével. A Nyilas nem bírja az egyhangúságot, nagyon gyorsan elunja magát föld csillagjegyű párja mellett. A Bika makacsul köti magát az elhatározásához, nem enged az akaratából. A Nyilas legalább ilyen önfejű, ezért képtelenek megoldást találni. Illetve egy dologban egyetértenek, kettőjük kapcsolatának nincs jövője, és ők sosem lehetnek igazán boldogok egymással.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp 2020-07-16

Az Ikrek és a Halak elbeszélnek egymás mellett

Az biztos, az Ikrek és a Halak számára is óriási fordulatot hoz ez a kapcsolat. Eleinte nagyon vonzódnak egymáshoz, hiszen a Halak a könnyed, vidám és flörtölő Ikrekben olyan társra talál, aki folyton dicséri, akitől pontosan azt hallja, amit mindig is szeretett volna. Persze, hogy élvezi az Ikrek rajongását. Az Ikrek csillagjegyet a Halak érzékisége és művészi oldala fogja meg. Nagyon jókat beszélgetnek egymással, hiszen a Halak hallgatni is nagyon tud, az Ikrek pedig imádja a figyelmet. A szerelmi fellobbanás egészen addig tart, amíg kiderül, az Ikrek mások társaságában is nagyon jól érzi magát. Halak párja előtt is szívesen flörtölget, amit persze ő jócskán túlreagál. Érzelmi drámákat mindketten szívesen adnak elő, viszont míg a Halak szenved, addig az Ikrek a páncélja mögé bújik. Az Ikrek okos és intellektuális, pontosan tudja, mivel bántsa meg a párját, a Halak túlérzékeny, vérig sértődik. Akár napokig egyetlen szót sem szólnak a másikhoz, amitől pedig az Ikrek szenved a leginkább. Rá kell ébredniük, a kapcsolatuk annyira mérgező, hogy mindkettőjüknek az a legjobb, ha különválnak.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Érdemes odafigyelnie most minden apróságra, ami ön körül történik, kedves Halak, ugyanis, könnyen lehet, hogy egy titkos üzenet van elrejtve a sorok között, ami, ha szemfüles, segíthet megtalálni a szivárvány lábánál lévõ kincset!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!