Ezek a csillagjegyek nem mutatják meg, és nem is mondják el a valódi érzéseiket. Mélyen magukba rejtik, pedig nagyon mélyen éreznek. Kívülről hűvösnek, visszafogottnak, érzéketlennek tűnnek, olyanok, mintha szeretni sem tudnának. A csillagjegyek párjaként pontosan ezért érzed, hogy talán nem is szeret téged igazán. Megpróbálhatod megnyitni a szívét, de készülj fel, a próbálkozásba könnyen beletörhet a bicskád. A horoszkópból kiderül, mely csillagjegyek tűnnek kívülről a legérzéketlenebbeknek. Vajon te is köztük vagy? És a párod?

A Szűz félénknek tűnik

A Szűz félénknek, szégyenlősnek, visszafogottnak és nagyon hűvösnek tűnhet kívülről megfigyelve. Maximalista típus, aki nagyon is hajlamos a kritikára. Nemcsak másokkal, saját magával is rendkívül szigorú. Sőt, önmagával talán a legelégedetlenebb. Pontosan ez az oka, hogy képtelen az érzéseit megmutatni, felfedni. Ritkán elégedett, ritkán tekint magára szeretettel, elfogadással, érzelmekkel. Gyakorlatias, elemző, fejben élő típus, ezért az érzelmeket szinte mindenkor a logika mögé sorolja. Nagyon kimért, megfontolt és komoly csillagjegy, aki folyamatosan a kezében akarja tartani az életét. Ő sosem játszik az érzéseiddel, amikor szerelmes, nagyon kitartóan és mélyen szeret. A szívéhez vezető út csöppet könnyű és egyszerű.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma egy izgalmas, új kihívás jöhet szembe, ami igencsak felvillanyozhatja! Ennek megfelelõen, mivel jókedvvel és elhivatottsággal csinálja majd, amit csinál, egy igen élvezetes formáját élheti meg a tapasztalatszerzésnek. Talán érdemes lenne ezt a módszert más területeken is alkalmazni, kedves Szûz!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Karmahoroszkóp: április 20. hétfő - Halak és Szüzek különösen figyeljetek, mert a mai nap igen különleges lesz!

A Mérleg gyűlöli a vitákat

A Mérleg képtelen kezelni a párkapcsolati konfliktusokat. Míg haragosok, vitás felek között külső szemlélőként bámulatosan használja született diplomáciai érzékét, a saját életében folyton elakad. Kétségbeesetten próbálja elkerülni azokat a párkapcsolati buktatókat, de az érzéseivel nem igazán tud mit kezdeni. Hajlamos mélyen az önsajnálatba menekülni, a veszekedések ugyanis újra és újra a súlyosan sértik az egójában. Talán százszor is higgadtnak, kedvesnek mutatja magát, mire legalább egyszer elismerné, mennyire bosszantják és dühítik a lelkét a konfliktusok. Békés és korrekt csillagjegy, aki hosszú ideig tűri, hogy átgyalogoljanak rajta, aztán a legváratlanabb pillanatban robban a bomba. Rémesen érzi magát ilyenkor, ezért is rejti magába inkább a valódi érzéseit.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma különösen kifinomultan mûködhet szépérzéke, ami remek alapot biztosít arra, hogy egy kicsit szebbé, jobbá, vagy éppen extravagánsabbá tegye külsejét, vagy környezetét. Térüljön-forduljon, kedves Mérleg, s tegyen csodát azzal, amihez ma hozzáér!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: