A következő négy csillagjegy szülötteitől mi sem áll távolabb, mint a hazugság. Tőlük bizony az igazságot fogod hallani, ha akarod, ha nem… 

Kos

A Kosok egyik védjegye az őszinteség, mégpedig a kíméletlen fajtából. Ők azok, akik annyira gyűlölik a hazugságot, hogy inkább a fájdalmas vagy esetleg egyenesen bántó igazsággal is szívesebben szembesítenek, felvállalva ezzel az esetleges konfliktusokat, vagy épp azt, hogy csalódást okoznak. Ugyanezt pedig elfogadják, sőt, el is várják másoktól: kevés dolog tudja annyira felbosszantani őket, mint amikor hazudnak nekik. Nem csupán másokkal szemben őszinték azonban, hanem saját magukkal is. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap energiával teli ébredhet, így nagy tettek végrehajtására lehet képes, amennyiben nem veszik el a részletekben, s csakis a nagy egészre koncentrál. Használja rendkívüli tervezõ és szervezõ képességét, kedves Kos, s alakítson mindent úgy hogy az a leghatékonyabban mûködjön. Ha mindent jól csinált, este eljöhet az ideje a pezsgõbontásnak!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Karmahoroszkóp április 20. hétfő - Halak nagy meglepetés vár ma rátok!

Oroszlán

Az igazat, csakis a színtiszta igazat – az Oroszlánok nem érik be kevesebbel. A jegy szülöttei nagyon büszkék arra az erkölcsi fölényre, melyet amiatt éreznek, hogy mindig igazat mondanak, és ez sokkal fontosabb számukra, mint azok az esetleges előnyök, melyekhez hazugságok útján juthatnának. Az igazságot nem csupán akkor mondják ki, ha kérdezik őket, de gyakran olyan esetekben is, amikor nem lenne feltétlenül muszáj, az értékrendjük szerint ugyanis az elhallgatás is a hazugság egyik formája.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Ma akkor érheti el a legnagyobb sikereket, ha bölcsen követi az oszd meg és uralkodj elvet! Ne feledje, kedves Oroszlán, nem az a fontos, hogy mindenki azt higgye, ön irányít, hanem az, hogy mindenki a magáénak érezze azt, ami igazából önnek a legfontosabb! Adjon (látszólagosan) több teret holdudvarának, s az eredmény magért fog beszélni!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: