Míg néhányan képtelenek túllépni a fájdalmon, ezek a csillagjegyek egészen könnyedén veszik a szakítást. Ők azok, akik a többiekhez képest sokkal gyorsabban lépnek túl az elmúlt kapcsolaton. Vajon te is köztük vagy? Te is jól kezeled a szakítást? A horoszkópból megtudhatod a választ.

Az Ikrek

Az összes csillagjegy közül az Ikreket viseli meg a legkevésbé a szakítás. Nem véletlen, hiszen ő egyáltalán nem szeret és nem is szokott a múlton rágódni, ezért ő sem válik az exe megszállottjává. Ahogy véget ér a kapcsolat, ő szinte azonnal a jövőt tervezi, előrenéz. A túlzottan sok elvárással járó kapcsolatokat különben sem kedveli igazán, akkor érzi jól magát, amikor megőrizheti a függetlenségét. 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma akár többször is megzavarhatják abban, hogy kellõ idõn belül végezzen azzal, amit mára betervezett, amitõl kicsit melankolikus hangulatba kerülhet. Ha kicsit besokall ma, keresse meg egy jó barátját és menjenek el kikapcsolódni egy kicsit. Mindenkinek kell néha egy kis pihenés! Mulassanak jól, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Nyilas

A Nyilas sokakat meglep azzal a képességével, hogy szinte azonnal túlteszi magát a szakításon. Ő pontosan az a típus, aki szórakozással, bulizással és sok-sok nevetéssel gyógyul a szakítás után. Optimizmusa kellő gyógyír a fájdalomra, ez az igazán hatékony módszer nála mindenkor beválik. Úgy is tudja, hamarosan jön a következő szerelem.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma szükséges lehet egy kis nyugalom és béke ahhoz, hogy otthonában végre pihenhessen, kikapcsolódhasson egy kicsit. Igyekezzenek mindent megtenni, hogy e kettõ mielõbb meglegyen, kapcsoljon ki mindent, ami zavaró lehet, s merüljenek el egy jó könyvben, vagy filmben!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: