Vannak, akik egy életen át tanulják, mások az anyatejjel szívják magukba a függetlenséget és határozottságot.

A következő csillagjegyeknek nem kell a szomszédba menniük, ha a függetlenségről van szó. Nem lehet őket befolyásolni, függetlenek, nem érzik annak szükségességét, hogy alkalmazkodjanak vagy változtassanak csak azért, hogy másoknak is tetsszenek.

Ennyire csodás partnernők a csillagjegyek

Vízöntő

Szabad gondolkodók, attól függetlenül gondolnak, tesznek vagy mondanak valamit, hogy bárki befolyásolná őket. Nem érzik annak a kényszerét, hogy csak azért kedveljenek valamit, mert népszerű, vagy mert más emberek ezt ajánlják. Az egyetlen jóváhagyás, amit keresnek, a sajátjuk. Soha nem járnak együtt a tömeggel, vagy teszik azt, amit mások elvárnak tőlük. A legfontosabb dolog számukra, hogy a lehető legkreatívabb és egyedülálló módon csinálják a saját dolgaikat.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-14)

Ma remek hangulatban ébredhet, tele izgalmakkal és reményekkel, így fejet fel és irány az eljövendõ! Léteznek csodák, csak hinni kell bennük! Ez a kulcs, ami ma minden ajtót képes lesz megnyitni ön elõtt, kedves Vízöntõ! Ha szabadon engedi fantáziáját és éles látását sem hagyja elhomályosítani mások kishitûsége által, ma valami olyan felismerésre juthat a semmibõl, ami egy életen át gazdagíthatja személyiségét, segítheti érvényesülését. Ne szalassza el a lehetõséget!

Nyilas

Szükségük van arra az elegendő szabadságra, hogy oda menjenek és azt tegyenek, ahol és amit akarnak. Ehhez nem akarnak másoktól engedélyt kérni. Mernek kockáztatni és szembenézni a kihívásokkal nagyobb pánik nélkül, mivel hisznek a saját készségeikben és képességeikben.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-14)

Ma egy igazán nagy napja lehet önnek, különösen, ha vad és féktelen énjét hagyja érvényesülni egy kicsit. A mai napon ráadásul inkább nonverbális kommunikációja által lesz nagy hatással másokra, mint szavain keresztül, így létkérdés, mennyire is ösztönbõl képes cselekedni, hiszen testünk errõl árulkodik. Ha követi ezt a tanácsot, s csípõbõl tüzel, óriási szerencse, vagy váratlan, nagy jutalom, megbecsülés érheti, ami bearanyozza életét!

Kos

Az egyik dolog, ami miatt a Kosok annyira függetlenek, a magukba vetett hitük. Kockáztathatnak, vagy hozhatnak  rossz döntéseket, de tudják, hogy végső soron oda fognak jutni, ahol lenniük kell, és megtanulják, amit tudniuk kell. Bíznak az intuícióikban, és ez a legfontosabb.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-14)

A mai napon rendkívül energikus és lendületes lesz a Kos. Minden dolgával a lehetõ legjobban halad, amiért mások szinte, már-már csodálhatják. Az utóbbi napok lustaságának és akadozásainak szertefoszlását tapasztalva, mindezen, újra nyertes helyzetét nagyon fogja élvezni. De hát ez nem is csoda, hiszen eme temperamentumos jegy lételeme a gyorsaság és a hatékonyság, valamint a tudatos és lényegre törõ cselekvés, így ma igazán elemében érezheti magát. Ne is hagyja bojkottálni lendületét!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: