A horoszkóp szerint sosem tudhatod, hogyan reagálnak, viselkednek, mert annyira kiszámíthatatlanok a reakcióik.

Mérleg

Ha választás elé kerül, a Mérleg szinte sokkot kap. Ne számíts azonnali válaszra, ő ugyanis teljesen bizonytalan típus. Nem csupán arról van szó, hogy nincs határozott elképzelése, mit és hogyan akar, ám ha végül eldöntötte, mit szeretne, abban sem egészen biztos. Valójában lépten-nyomon meggondolja magát. Éppen ezért soha nem tudhatod, mire számíthatsz mellette. Egyik pillanatban még szerelmes beléd, a másikban pedig elbizonytalanodik. Vajon miért? Még ő sem tudja…

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

A mai nap akkor kerülhet egyensúlyba önmagával, kedves Mérleg, ha adódik alkalma kiélni kreativitását, megvalósítani, vagy legalábbis, belekezdeni jövõbeni elképzeléseibe. Amennyiben (szokás szerint), nem kínálná tálcán az élet a lehetõséget, úgy találja ki maga a mit és a hogyant!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-05-04

Vízöntő

A Vízöntő a saját kis világában, a saját szabályai szerint él, s egyáltalán nem érdekli, mások mit gondolnak róla. Így valójában az sem tudatosul benne, hogy zavaros jeleket küldözget a többieknek. Határozatlan, ám nem azért, mint például a Mérleg. Realista, elemzői vénája irányítja a döntéseit, ám olykor az érzelmi szempontokat sem hagyja figyelmen kívül. S épp ez a probléma: fogalma sincs, melyikre hallgasson… S mivel az esze irányítja, az érzelmeket félreteszi, de aztán mégis felébred benne valami.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Amennyiben mostanában sokat hajtott, úgy igyekezzen a mai napon, minél többet pihenni, relaxálni egy kicsit. Gondolja ki, hol az a hely, ahol a legjobban érezné magát, s ki az, akirõl ugyanez elmondható, majd próbálja összeszervezni a kettõ. Ha sikerül, igazán mesés élményekre, estére számíthat!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Ha megérett benne, mit is szeretne, a Skorpió hihetetlenül szenvedélyessé válik. Ám egészen addig a pontig teljesen bezárkózik, érzelmeit és titkait megtartja magának. Semmit sem árul el, ezért fogalmad sincs a szándékait illetően. Ha úgy látja, megbízhat benned, hűséges lesz hozzád, ám ez nem jelenti, hogy innentől olvasni tudnál a gondolataiban. Éppen ezért nem árt óvatosnak lenni vele, hiszen az első elhibázott lépés nála a szakítást jelenti.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Úgy tûnik, ma nagyon észnél kell lennie, kedves Skorpió, ha mindennel kényelmesen végezni akar. Amennyiben úgy érezné, hogy már reggel elszabadul a pokol, álljon meg egy pillanatra, s szánjon idõt arra, hogy részletes tervet és pontos idõrendet készítsen, majd a nap folyamán azt kövesse és szigorúan tartsa is be, pontról-pontra, akkor csodákat mûvelhet!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!