Oroszlán

Augusztus első fele még az Oroszlán hava, ő pedig kiélvezi a saját idejét. Ráadásul imádja a nyarat, így egy percet sem hajlandó belőle elvesztegetni. A jó közérzetéhez égi támogatás is társul, minden dolog úgy sikerül számára, ahogy azt eltervezte.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

Ma könnyen úgy érezhetik a királyi jegy szülöttei, hogy szétszórtak és, hogy semmi sem úgy alakul haladni, ahogy eltervezték. Nem sárnak messze az igazságtól, ám ennek oka nem magukban keresendõ, hanem inkább a környezetükben élõknek, akik, a mi nap folyamán, kissé túl sokat hezitálnak a dolgokon. Ne akarja sürgetni, vagy befolyásolni õket! Most kénytelen lehet elfogadni,hogy mások bizony nem képesek mindig olyan távlatokban gondolkodni, mint ön, de, ez persze, nem is feltétlenül baj! Legyen ma türelmes és megértõ.

Szűz

Augusztus második felében belépünk a Szűz havába, és ezt meg is érzik a jegy szülöttei. Új, pozitív energiák érkeznek hozzájuk, és a korábban befektetett munkájuk gyümölcsét is learathatják ebben a hónapban. Valamit elkezdhetnek tervezni szeptemberre, mert olyan ötletek lesznek, amiket érdemes megvalósítani

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

A mai nap voltaképpen a megújulásról, a változásról szól majd. Itt az ideje, hogy kicsit megújítsa külsejét, még, ha azzal elégedett is mostanában, hiszen ezen idõszak kifejezetten az új dolgok felfedezésérõl szól majd, legyen szó bármirõl. Remek alkalom a mai nap arra továbbá, hogy megkísérelje elhagyni azon dolgait, amikrõl érzi, hogy csak hátráltatják, s átcsoportosítva energiát, fejlessze azon területeket, melyekben sikeres. Ha eme dolgokra koncentrál, sokat haladhat elõre!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-07-12

Nyilas

A Nyilas mostanában úgy érezhette, hogy még a szokásosnál is jobban szét van esve, ám augusztusban, az eddig kusza dolgai, váratlanul rendeződnek. És olyan dolgokat is el tud érni, amikről már majdnem lemondott. Kell ennél több?

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

A Nyilas ma egy igen magával ragadó személyiséggel találhatja szemben magát, akinek hozzáállása azonban nagyban hasonlítani fog a sajátjához, így jól megérthetik egymást. Az újdonsült találkozás ráadásul inspirálóan hathat eme eszes jegy képviselõre, s egész ötletlavinát indíthat el a találkozó. Mindennek kapcsán egy egészen új utat fedezhet fel a mai nap során, amelyben rátalálhat arra, amit igazán szeretne csinálni. Ne tétovázzon, üsse a vasat, amíg meleg, kerül, amibe kerül? Ez ma a szerelemre is igaz!

Vízöntő

A Vízöntő augusztusban szabadabbnak érzi magát, mint valaha. Remek programokra lesz lehetősége, és új társasága lel, csupa kedvére való emberrel. Számára ez a hónap lesz a nyár csúcspontja.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

Ma, meglehetõsen szokatlan irányból köszönthetnek be változások, új lehetõségek életébe. Ön szerencsére ezeket hamar képes lesz felismeri, azonban némi aggodalmaskodó hozzáállása kissé visszatarthatja az azonnali reagálástól, amelynek következtében elhappolhatják ön elõl a dolgokat. Ezen hozzáálláson azonban lehet segíteni, egész egyszerûen úgy, hogy ne hagyja magát befolyásolni, inkább csapjon le az adódó lehetõségekre éspedig azonnal, mondhatni ?gondolkodás nélkül?. Higgye el, megéri!