Minden csillagjegynek vannak olyan külső és belső vonásai, amik befolyásolják az egyén személyiségét és megjelenését. Természetesen nem csak ezek számítanak a vonzalom kialakulásánál, de azért sokat nyom a latban, milyen alapvető személyiségjegyeket hoztál magaddal erre a világra. Kíváncsi vagy, horoszkópod alapján te mivel csavartad el a szerelmed fejét?

Kos

Kosként minden bizonnyal határozott fellépésed és személyiséged az, ami elnyerte a szerelmed érdeklődését.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

A mai nap igen furcsa lehet, kedves Kos. Valahogy mindenki egy kicsit másnak tûnik, mint amilyennek megszokta eddig. Mintha mindenki máshogy viselkedne ma.Ez az érdekes érzés abból adódhat, hogy valami gyökeresen megváltozott gondolkodásában és most látja csak igazán azt, hogy milyen valójában környezete.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Céltudatos, akaratos, de ezzel párhuzamosan kifejezetten vonzó vagy, akinek meghatározó egyénisége a legtöbb emberre erős hatást gyakorol.

Nagyon jó érzékkel rendelkezel ahhoz, hogy másokat irányíts, ezért arra is nagy esély van, hogy tulajdonképpen te szemelted ki a jövendőbelidet – de mégis azt éreztetted vele, hogy ő hódított meg.

Energikusságod, tettrekészséged lenyűgözte, márpedig neked pont az a fontos, hogy a párkapcsolatodban is felnézzenek rád.

Bika

Nem volt nehéz dolgod a hódítást illetően, hiszen türelmes, kiegyensúlyozott és nyugodt vagy, a megjelenésed is egyértelműen megbízhatóságot, biztonságot áraszt.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Bika, ma végre lehet, hogy kipihenheti magát. Egy kisebb baleset következtében elõfordulhat, hogy néhány napig ágyhoz lesz kötve és nyugalomra lesz szüksége, amit kiválóan felhasználhat arra, hogy végre tudjon egy kicsit relaxálni. A lábadozás után azonban olyan kipihent lesz majd, hogy az is elõfordulhat, hogy sokan el sem hiszik, hogy betegeskedett.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-09-14

A férfiak általában akkor találnak rád, amikor már komoly kapcsolatot szeretnének, mert te is egyértelműen azt kommunikálod, hogy nem egy futókaland vagy.

Szereted a szenvedélyt, de hosszútávon kiborítanak a heves érzelmek, ezért nem vágysz a rosszfiúkra, inkább a hagyományos értékrendet képviseled, és ezt is képzeled el a jövőt illetően ideálisnak.

Ez azért elég sok férfi számára vonzó!

Ikrek

Leginkább nyitottságod, kíváncsiságod és örökké tartó fiatalságod az, ami mágnesként vonzza a férfiakat.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Mostanában egy kicsit jobban érdeklõdik az önt körülvevõ ingerek, reakciók iránt, amik önre is kihatással vannak. Elgondolkodhat azon, hogy értékrendje valóban helyes-e és valóban jó irányba haladnak-e dolgai. Az összegzés után valószínûleg nyugodtabban és boldogabban fogja venni az elkövetkezendõ idõszakot.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Borzasztóan pörgős és igazi, nagybetűs életigenlő vagy, aki semmiről sem szeretne lemaradni.

Sok férfi vonzódik az ilyen megfoghatatlan és nagyon érdekes nőkhöz.

Ráadásul te azok közé tartozol, akiket nem igazán lehet kiismerni, és „elkapni”, ami még a kifejezetten kelendő és vonzó pasik érdeklődését is minden esetben felkelti.

Szívesen beszélgetsz, és könnyen barátkozol, sokoldalú vagy és érdekes, úgyhogy nem csoda, hogy a férfiak többsége a lábaid előtt hever.

Rák

Sok férfi számára te vagy a nagybetűs nő, annyira megtestesíted azt, amire ösztönösen vágynak.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Rák, ma a legváratlanabb élethelyzetben siethet segítségére valaki, akitõl igencsak nem várná. Ez valószínûleg azt fogja eredményezni, hogy ezután jobban megbízik az illetõben, mint eddig tenne, de vigyázzon, legyen óvatos, mert gyorsan jött bizalmát hamar kihasználhatja az, aki eléggé szemfüles.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Gondoskodó, kedves, érzelmes és odaadó vagy, ráadásul nagyon empatikus.

Ezzel párhuzamosan babusgatásra, gondoskodásra vágysz, szóval nem csak megadod azt, ami a legtöbb férfi szerint nővé teszi a nőt, hanem azt is eléred, hogy ők is nagybetűs férfinak érezzék magukat melletted.

Egyértelműen családcentrikus vagy, tehát jól láthatóan kommunikálod, hogy te érett és felnőtt kapcsolatra vágysz, úgyhogy vegyenek is komolyan, mert holmi futókalanddal téged aztán nem lehet lenyűgözni.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: