Akármilyen barátságos ember is vagy, mindig lesznek olyanok, akiket a személyiséged irritálni fog. Lehetsz velük bármilyen kedves, illetve – szerinted – türelmes, mivel emberek vagyunk, ez bizony előfordul. Ugyan az élet túl rövid ahhoz, hogy ezen problémázzunk, de nem árt legalább tisztában lenni azzal, hogy ki ez az ember és ebben a horoszkóp segítségünkre lehet. Most megtudhatod, melyik csillagjegyet idegesíted a legjobban.

Kos – a Szüzet

A Kos mindig eltökélt, és ha valami kell neki, megszerzi, nem törődve a következményekkel. Ez a tulajdonság borzasztóan idegesíti a Szűz jegy szülötteit, akik nem ösztönből és akaratból cselekszenek, hanem előbb megvizsgálják és megfontolják minden lépésüket. 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Meglehet, hogy ma valakinek a környezetében vigasztalásra, baráti jó tanácsokra lehet szüksége, s való igaz, nincs is önnél megfelelõbb ember, ha ilyesmirõl van szó, hisz erõsége az empátia és a türelem, ugyanakkor, bármennyire is igyekezzen segíteni, kedves Szûz, semmiképpen se lovalja bele magát a problémák megoldásába annyira, hogy az kihasson életére. Ne tegye meg más helyett, amit neki kell(ene) megtennie!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezzel a tulajdonságoddal hódíthatsz a csillagjegyed szerint

Bika – a Nyilast

A Bika elszeretettel hódol az élvezeteknek és kihozza a maximumot az élet adta kényeztető lehetőségekből  A Nyilas viszont a hasznosabb és kézzelfoghatóbb dolgokat tartja fontosnak és az is irritálja őket, hogy a Bika szemlélete mindenről megváltoztathatatlan.  

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A mai napon a Bika számára az anyagiak terén, a mások irányából tapasztalható, túlzott lazaság okozhat fejtörést. Talán valaki nem hajlandó rendezni a tartozását felé, esetleg egyes közeli hozzátartozók felelõtlensége miatt kerül szorult, vagy épp kellemetlen financiális szituációba. Ha átmenetileg segítõ kezet is nyújt, késõbb mindenképpen nyújtsa be a számlát, különben, még a végén rendszeressé válhat az ilyesmi!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek – a Halakat

Az Ikrek kíváncsi és mindent tudni akar, ezért a feje tele van tudással, amit előszeretettel oszt meg a környezetével. A Halak szemében viszont ez tudálékosságnak tűnik és irritálja az Ikrek „okoskodása”. 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Amennyiben nem akarja kedves Halak, hogy teljesen kimerüljön, tegye le egy kicsit, ami a kezében van, esetleg lazítson munkatempóján, s igyekezzen minél több idõt szentelni ma a pihenésnek, a kikapcsolódásnak. Annál is inkább szükség lehet most egy kis feltöltõdésre, mivel hamarosan egy nagy feladat elvégzését irányozzák elõ a csillagok!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák – a Mérleget

A Rák érzelmes, de a külvilág felé kemény páncélt mutat és szívesebben tölt otthon egy hétvégét ahelyett, hogy kimozdulna. A Mérleg viszont élénk szociális életet él és nem érti ezt, ahogy azt sem, miért kell keményebbnek mutatnia magát, mint amilyen. 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Meglehet, hogy ma kényelmetlenül érzi magát, mert elfelejtett valamit, ám ne tegye, kedves Mérleg, hisz ez természetes, néha mindenkit cserben hagy a memóriája. Az is meglehet, hogy eme átmeneti kihagyással a tudatalattija szeretne közölni valamit, esetleg azt, hogy itt lenne már az ideje egy kis pihenésnek, lazításnak. Tegyen a kedvére és engedjen a kísértésnek!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: