Te tudod mi az aszcendens? Ha nem, most megtudhatod, és azt is, hogy mit mond rólad ez a jegy!

Majdnem minden nap csekkolod, hogy mit ígérnek neked a csillagok? Akkor a horoszkópodat már tuti kívülről fújod. De mi a helyzet az aszcendessel? Ha nem vagy teljesen biztos a jelentésében, segítünk: az aszcendesed az a jegy, ami éppen megközelítette a Föld horizontját a születésed pillanatában.

6 férfi csillagjegy, aki segítségedre lehet abban, hogy elfelejtsd a volt szerelmedet

Ahhoz, hogy megtudd, mi is az aszcendensed, percre pontosan tudnod kell a születésed időpontját. Az aszcendens a horoszkópoddal együtt érvényesül a legjobban. Úgy is mondhatjuk, hogy a személyiséged azt a részét jelenti az aszcendens, amit akkor látnak belőled az emberek, mielőtt igazán megismernének. 

Kos

A Kos aszcendens azt jelenti, hogy nagyon erős öntudattal és vállalkozó szellemmel rendelkezel. Úgy érzed, a világ tele van kínálkozó lehetőségekkel, amikbe rögtön fejest is ugrasz. Nagyon akció orientált vagy, emellett bátor és kiváló vezető is. A Kosok nem haboznak a döntéshozatal során, főleg ha olyasvalamiről van szó, amire régóta vágytak.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A Kos jegy szülötte a mai napon, rendkívül kiegyensúlyozott és boldog lehet, ugyanis csupa jó hírbõl állhat ki a napja, így szinte semmi sem lesz képes letörni a jókedvét. Ennek tükrében, érdemes ma egy közös családi programot, vagy éppen egy romantikus vacsorát szervezni, melyek alkalmával, azokkal oszthatja meg boldogságát, akiket a legjobban szeret!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

A Bika jegyű emberek gyakorlatiasan állnak hozzá az élethez és semmit nem sietnek el. Két lábbal állsz a földön, egyáltalán nem szeretsz túlzásokba esni. De a Bika aszcendens miatt kifejezetten érzékeny is lehetsz a világ dolgaira. És fogadjunk, hogy szereted a természetet és az egyszerű dolgok tesznek boldoggá, ugye?

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A mai napon a Bika számára az anyagiak terén, a mások irányából tapasztalható, túlzott lazaság okozhat fejtörést. Talán valaki nem hajlandó rendezni a tartozását felé, esetleg egyes közeli hozzátartozók felelõtlensége miatt kerül szorult, vagy épp kellemetlen financiális szituációba. Ha átmenetileg segítõ kezet is nyújt, késõbb mindenképpen nyújtsa be a számlát, különben, még a végén rendszeressé válhat az ilyesmi!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

A folyton kíváncsi Ikrek számára mindig lesz valami felfedezni-, tanulni- és megosztanivaló. Ez az aszcendens sokoldalúsággal és jó alkalmazkodókészséggel ruház fel. Remek kommunikációs képességed van, amit jól kamatoztathatsz a tanításban vagy (újság)íróként. Emiatt érvényesülsz olyan jól társaságban, és képes vagy mindenkit elbűvölni.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Itt lehet az ideje annak, kedves Ikrek, hogy végre kicsit rendezze az anyagiakat, melyek kézben tartás igencsak ellenõrizetlenné válhatott az utóbbi idõben, jórészt bokros elfoglaltságai miatt. Kifejezetten kedvez ez a nap a felelõs pénzügyi döntések meghozatalának, különösen, ha megtakarításról, vagy hosszútávú befektetési lehetõségekrõl van szó!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp - A csillagok nem ígérnek túl sok jót önnek, ezért....

Rák

Ha Rák az aszcendensed, te is biztos nagyon jól átérzed a körülötted élők érzelmi kisugárzását. Ösztönös és intuitív vagy, pontosak a belső megérzéseid. Kedves vagy és lágyszívű. De ne lepődj meg, ha szeretsz néha egyedül lenni, hiszen a Rákoknak sok én-idő kell, hogy mindig a csúcsformájukat hozzák.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A Rák jegy szülötte számára, ma az egészsége kerülhet elõtérbe. Talán itt a legfõbb ideje, hogy komolyabban vegyen egy elhúzódó, apróbb kellemetlenségekkel járó problémát, s végre a végére járjon a bajnak, s egy esetleges életmódváltásnak is szükségét érezheti. Lépjen a tettek mezejére, kedves Rák, amíg nem késõ!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: