Nem mindenkivel könnyű elsőre kijönni, és sokaknak nehezére esik, hogy másokat közel engedjenek magukhoz. Kis kitartással azonban belőlük is szerethető és szeretni képes társ válhat. Mutatjuk az 5 legnehezebben szerethető csillagjegyet!

5. BAK

A Bak a hatékonyság, praktikum és kemény munka mintaképe, emiatt pedig a Bakok könnyen vívnak ki tisztelet a munkahelyükön. A magánéletükben viszont a munkához hasonlóan mindent üzletként kezelnek, mérlegelik a pro és kontra érveket. A Baknak éppen ezért meg kell tanulnia, hogy az esze mellett a szívét is használja, hogy igaz szerelmet lelhessen.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma kissé kimerültebb, fáradékonyabb lehet a szokásosnál, sõt, még az is elõfordulhat, hogy levertsége egy kibontakozóban lévõ betegség elõszobájának látszik. Igyekezzen megához venni némi gyümölcs formájában, minél több vitamint, biztos, ami biztos, s mihamarább kideríteni, mi lehet a szokatlan gyengeség mögött.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp 2021-12-30

4. VÍZÖNTŐ

A Vízöntők maguknak való, befelé forduló emberek. Szándékosan nem adják ki magukat, éppen ezért a környezetük nehezen értheti meg őket. A Vízöntőnek bizalmat kell tanulnia, hiszen a szerelemben az is benne van a pakliban, hogy a másik előtt sebezhetőnek mutatkozunk.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ha úgy érzi, ma minden a fejére kezd nõni, lépjen ki az ördögi körbõl, kedves Vízöntõ, s egyszerûen menjen haza relaxálni, pihenni egyet. Azzal, hogy csak megerõlteti magát, sem önmagának, sem másnak nem tesz jót, ha azonban a vergõdés helyett, bölcsen a kikapcsolódást választja, elõbb lehet újra termékeny, mint azt gondolná, s így sokkal, de sokkal messzebbre juthat, mintha végighajtotta volna a napot.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

3. NYILAS

Nincs szeleburdibb és impulzívabb jegy a Nyilasnál. Ez bizonyos szintig izgalmas partnerré teszi őket, az érme másik oldala azonban az, hogy közel lehetetlen rávenni őket, hogy megállapodjanak. Mindig a következő ötletet, kalandot, adrenalinlöketet hajtják, és egyszerűen nem megy nekik a nyugton maradás. A Nyilas csak akkor lesz elégedett, ha olyan társra talál, aki nem üldözi őt, hanem vele nyargal a közös úton.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma szükséges lehet egy kis nyugalom és béke ahhoz, hogy otthonában végre pihenhessen, kikapcsolódhasson egy kicsit. Igyekezzenek mindent megtenni, hogy e kettõ mielõbb meglegyen, kapcsoljon ki mindent, ami zavaró lehet, s merüljenek el egy jó könyvben, vagy filmben!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: