Az univerzum segítő lényei, az angyalok csupa jót szeretnének neked. Arra buzdítanak, hogy tanulj a múlt hibáiból, de ne ragadj bennük: fejlődj és haladj az utadon.

védőangyalok akkor lennének a legboldogabbak, ha nem volna mit tenniük. Persze nem azért, mert lusták! A végső céljuk az, hogy mi, emberek tudatosak, békések és bölcsek legyük. Ezáltal megszűnjön minden rossz, amitől folyton igyekeznek megmenteni, vagy némileg mentesíteni minket – amiért mindig velünk vannak. Addig is, fogadjuk meg az üzeneteiket, és igyekezzünk elérni a csodás, angyali világot.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma kissé kimerültebb, fáradékonyabb lehet a szokásosnál, sõt, még az is elõfordulhat, hogy levertsége egy kibontakozóban lévõ betegség elõszobájának látszik. Igyekezzen megához venni némi gyümölcs formájában, minél több vitamint, biztos, ami biztos, s mihamarább kideríteni, mi lehet a szokatlan gyengeség mögött.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-06-01 - A mai nap estéjére kissé kimerült lehet, így elképzelhetõ, hogy...

1. Engedd el a múltat

Semmi nem állandó, bizonyítja az is, ahogy elsuhant ez az év. Haladj te is, lépj tovább, ne félj a változástól. Ahhoz, hogy beengedd az újat, el kell búcsúzni mindentől, ami hátráltat.

2. Értékeld a kapcsolataidat

Elemezd, gondold át a körülötted lévő embereket. Aki fontos és fejlődtök egymás által, neki nagyobb helyet kell biztosítani az életedben. Aki mérgező, attól tudni kell megszabadulni, bármilyen nehéz.

3. Lépj a fejlődés útjára

Nem kapsz büntetést, ha nem teszed: a fájdalom nem célja az életnek. De az élet jutalmaz, ha mersz változtatni, újba kezdeni, tanulni. Keresd a lehetőségeket, ne a kifogásokat.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: