Ajándékcsomagolás, vagy kibontás, süteménydíszítés, vagy az elkészült csodák bekebelezése. Mindenkinek van valami, amit nagyon vár már a következő napokban.

csodavárás, a fény eljövetelének az ünnepe, mindenkit megérint. A téli napforduló szinte minden nép életében fordulópont. A nyári napforduló idején a leghosszabb napon gyújtunk tüzeket, a közelgő sötétség elkergetésére. Most pedig, a leghosszabb éjszaka alkalmával a felgyúló fények, gyertyalángot az érkező világosság becsalogatásáról szólnak. Mindenkiben megragad valami, ami meghatározza ezt a napot – az egyes csillagjegyek ezt várják a legjobban!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-05-20

Kos: gyúljon fény!

A csillagszóró már gyerekkorában is kedvence volt, most ő a rekorder a fénydíszítésben. Izzósorok, mécsesek hada sorakozik a környezetében, szívesen díszíti ledes fényfüzérrel a bringáját, rollerét is.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-11)

Könnyen lehet, hogy bármilyen nehézséggel is találja ma szembe magát, sajnos nem sok segítségre számíthat, így magának kell majd megoldania a problémákat. Rá se rántson, kedves Kos, mert lehet, hogy most kimerítik a nehézségek, ugyanakkor lesz valami, amivel gazdagodhat, ez pedig a tapasztalat, ami felbecsülhetetlen!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika: a karácsony ízei

Alig várja a nagy, közös lakomát. Már pár nappal szenteste előtt kóstolgatja az elkészült és beszerzett italokat, nagyokat szippant a (nem eléggé) eldugott mézeskalácsos dobozból.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-11)

Mindenképpen ügyeljen ma a pontos, precíz munkavégzésre, bármivel is foglalatoskodjon, kedves Bika, egyrészt, hogy ne kövessen el olyan hibákat, amelyek miatt késõbb aztán újból kelljen kezdenie mindent, másrészt pedig, hogy elkerülje a kisebb baleseteket. Jobb félni, mint megijedni, kedves Bika!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek: a meglepetés ereje

Ő volt az, aki minden karácsony előtt kiszimatolta, hol van az ajándék, aztán persze lelkifurdalása volt a fa mellett állva. A kíváncsisága határtalan, valami apró meglepetésre mindig szüksége van.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-11)

Ma nagy eséllyel összehozhatja az élet egy, a szívének kedves valakivel, akivel nagyon jó érzés lesz majd újra találkozni, beszélgetni. Ha teheti, szakítson rá idõt, hogy bõvebben is kitárgyalják az elmúltakat, s, hogy a viszontlátás örömére, jusson idejük koccintani is egyet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák: a nosztalgia mestere

Azt várja, hogy ugyanaz a menetrend elinduljon, ami a gyerekkori karácsonyaiban jelen volt. Imád megemlékezni a hajdani ünnepekről, régi családi fotókat vesz elő, és történeteket mesél azokról, akik nem lehetnek már jelen.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-11)

Ma egy kisebb zavar támadhat életében, s, ha ez nem is lesz jelentõs, mégis teljesen a hatása alá kerülhet. Meglehet, hogy találkozik valakivel, aki, tán maga sem tudja miért, de nagyon megkapó, csaknem hipnotikus hatással van önre, s ez zavarba ejtheti. Próbálja meg tisztázni magában, miért is lehet ez, s, ha nem megy, hát egyszerûen csak fogadja el, hogy így van, s tegye, amit a szíve parancsol...

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: