Kos

Te mindig egyenes és őszinte vagy, még akkor is, ha ezzel megbánthatsz valakit. A Szüzek és Mérlegek viszont annyira konfliktuskerülők, hogy nem szívesen mondják meg a véleményüket, amit te hajlamos vagy hazugságként, sunyulásként megélni. Ez az ellentét okoz köztetek állandó feszkót.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma különösen kifinomultan mûködhet szépérzéke, ami remek alapot biztosít arra, hogy egy kicsit szebbé, jobbá, vagy éppen extravagánsabbá tegye külsejét, vagy környezetét. Térüljön-forduljon, kedves Mérleg, s tegyen csodát azzal, amihez ma hozzáér!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Két lábbal a földön állsz, racionális vagy és kitartó. A Nyilas és Vízöntő ezzel szemben igazi álmodozó csillagjegyek, akik messze nem a kitartásukról híresek. Kölcsönösen idegesítitek egymást, de valójában arról van szó, hogy irigylik tőled ezt a szuperképességedet, és hát te is vágysz arra, hogy néha merj kockáztatni…

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Igazi hangulatember vagy, és sokszor kiszámíthatatlan a viselkedésed. A legtöbb csillagjegy ezt izgalmasnak találja, kivéve a Rákok és a Halak, ők egyenesen falnak mennek attól, hogy úgy érzik, nem számíthatnak rád, ezért inkább kerülnek, ha viszont ez nem megy, simán keresztbe tesznek neked.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Érdemes odafigyelnie most minden apróságra, ami ön körül történik, kedves Halak, ugyanis, könnyen lehet, hogy egy titkos üzenet van elrejtve a sorok között, ami, ha szemfüles, segíthet megtalálni a szivárvány lábánál lévõ kincset!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Úgy tűnik, kölcsönös az ellenérzés, ugyanis az Ikrek sem rajonganak érted, ahogyan a Nyilasok sem. A lehető legrosszabbat hozzátok ki egymásból! A legnagyobb titkaidat ne nagyon bízd rá ezekre a jegyekre, mert hozzád tutira nem lesznek lojálisak.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma szükséges lehet egy kis nyugalom és béke ahhoz, hogy otthonában végre pihenhessen, kikapcsolódhasson egy kicsit. Igyekezzenek mindent megtenni, hogy e kettõ mielõbb meglegyen, kapcsoljon ki mindent, ami zavaró lehet, s merüljenek el egy jó könyvben, vagy filmben!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: