Pedig a valóságban ennél jóval komplexebbek már csak napjegyük alapján is.

Ikrek

Az Ikreknek gyakran kell szembesülniük a váddal, hogy felületesek és kétszínűek, és színház az egész életük. Valóban hajlamosak a többszerelműségre és a kettős játékra, de az Ikrek igazából nem becstelen. Valódi mélységek megélésére is képes, akár a "kirakat" rovására is.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-09-27)

A mai napon igencsak nehéz lehet kikászálódnia az ágyból, ami ennek megfelelõen, szinte egész nap vonzani is fogja majd magához. Persze, elõfordulhat, hogy a világ ma meglenne ön nélkül is, mégis, most azt sugalmazzák a csillagok, hogy, fáradsága és átmeneti használhatatlansága ellenére is, mindenképpen érdemes részt vennie a dolgokban ma, kedves Ikrek. Annál is inkább így van ez, mivel ön mindig is egy fontos szereplõ volt sokak életében, akik számítanak önre. Vegyen hát erõt magán és ne okozzon csalódást nekik! Ha túléli a mai napot, a holnap már sokkal könnyebb lesz.

Pénteki Horoszkóp 2021-02-05

Skorpió

A Skorpió szenvedélyes jegy erős önérdekérvényesítő akarattal, ami egyrészt szexuálisan vonzóvá teszi őt, másrészt viszont sokan tartják túlzottan is makacsnak, egoistának, nem ritkán nárcisztikusnak. Sokakban él a tévhit, hogy a Skorpió gátlástalanul elpusztítja azokat, akik az útjában állnak, semmi sem szent számára, manipulatív, és az igazi belső világuk voltaképpen örökre feltáratlan, ismeretlen marad.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-09-27)

Kedves Skorpió, most maga mögött hagyhatja az elmúlt hónapokban felgyülemlett szentimentális problémáit. Ez egy jó alkalom, hogy tanuljon valami újat, változtasson berögzül szokásain, s egy kicsit felrázza életének elfáradt, vagy éppen kevés figyelmet kapó részeit is. Legyen elõvigyázatosabb ezen túl, hogy ne essen még egyszer ugyanabba a régi csapdába.

Bak

A Bakot gyakran bélyegzik munkamániásnak és érzelemmentes robotnak, sokak szerint pedig kimondottan unalmas, akinek a külvilág felé mutatott kép fontosabb, mint a tényleges érzelmek és értékek. Ez persze nem igaz, a Bak igazi lovag ugyan, de igenis nagyon tud szeretni, és valódi áldozatokra is kész.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-09-27)

Nagy lehetõséget kaphat ma, kedves Bak. Egy új ember az életében felismerte az önben rejlõ lehetõségeket és felkínálhat egy olyan esély, amilyenben még soha nem volt része azelõtt. Egy egészen új kísérleti jellegû szolgáltatás, vagy részleg irányítását is megszerezheti. Több van önben, mint gondolná, s higgye el, ez az erõ egészen új, izgalmas utak felé kalauzolhatja önt.

 

 

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-06-08 - Kissé fura dolgokat tapasztalhat szerelme irányából, mintha nem lenne önmaga.

 

Forrás: