Pedig a valóságban ennél jóval komplexebbek már csak napjegyük alapján is.

Ikrek

Az Ikreknek gyakran kell szembesülniük a váddal, hogy felületesek és kétszínűek, és színház az egész életük. Valóban hajlamosak a többszerelműségre és a kettős játékra, de az Ikrek igazából nem becstelen. Valódi mélységek megélésére is képes, akár a "kirakat" rovására is.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Mostanában egy kicsit jobban érdeklõdik az önt körülvevõ ingerek, reakciók iránt, amik önre is kihatással vannak. Elgondolkodhat azon, hogy értékrendje valóban helyes-e és valóban jó irányba haladnak-e dolgai. Az összegzés után valószínûleg nyugodtabban és boldogabban fogja venni az elkövetkezendõ idõszakot.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp 2023-04-10

Skorpió

A Skorpió szenvedélyes jegy erős önérdekérvényesítő akarattal, ami egyrészt szexuálisan vonzóvá teszi őt, másrészt viszont sokan tartják túlzottan is makacsnak, egoistának, nem ritkán nárcisztikusnak. Sokakban él a tévhit, hogy a Skorpió gátlástalanul elpusztítja azokat, akik az útjában állnak, semmi sem szent számára, manipulatív, és az igazi belső világuk voltaképpen örökre feltáratlan, ismeretlen marad.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Skorpió, ma megismerkedhet valakivel, aki igen ösztönzõen hat önre. Tanácsaival és jó meglátásaival arra sarkallhatja, hogy fektessen energiákat céljaiba és soha ne adja fel azok elérését, még akkor se, ha olykor bizony nagyon nehéznek tûnik a hozzájuk vezetõ út.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

A Bakot gyakran bélyegzik munkamániásnak és érzelemmentes robotnak, sokak szerint pedig kimondottan unalmas, akinek a külvilág felé mutatott kép fontosabb, mint a tényleges érzelmek és értékek. Ez persze nem igaz, a Bak igazi lovag ugyan, de igenis nagyon tud szeretni, és valódi áldozatokra is kész.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Egy nagy utazás elõtt állhat kedves Bak, melyet már régóta várt. Bár sok mindent hátra kellhet hagynia, ami fontos önnek, mégis hosszú távon ez a döntése igazán jó befektetésnek fog bizonyulni. Küzdje le honvágyát és vágjon bele bátran az ön elõtt álló nagy kalandba.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

 

Szombati Horoszkóp - A csillagok állása rendkívül kedvező a szinglik számára...

 

Forrás: