Ha olyan társra vágysz, aki válaszol az üzeneteidre, figyelmes, hűséges és gondoskodó, akkor kellően érett és komoly párkapcsolatra vágysz. Az érzelmi érettség nem csupán az előző jellemvonásokban nyilvánul meg, hanem abban is, hogy párod tudja, mivel jár a kapcsolat, felvállal mindenki előtt, bemutat a szüleinek, s nem csupán játszadozik veled. A megbízhatóság fontos tényező, ám ez koránt sincs összefüggésben az évek számával. Valaki előbb válik éretté, másoknak hosszabb időbe telik, hogy készen álljon az elköteleződésre. Ha fontos számodra az érzelmi érettség, ezen csillagjegyek között érdemes keresgélned…

1. A Rák

A Rák az egyik legérzelmesebb csillagjegy, s kétségtelen, ha vele beszélgetsz, kellő lelki érettséget tapasztalsz a részéről. Bár nem könnyű neki elengedni a múltat, a koránál ugyanakkor jóval bölcsebb típus, s annak ellenére, hogy nem szívleli a vitákat, sosem játszik a másik ember érzelmeivel. A szíve irányítja cselekedeteit, épp ezért az elköteleződéstől nem tart. Sőt, nyitott mindenre, s ez a hozzáállása teszi őt az egyik legbecsületesebb és legmegbízhatóbb partnerré.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Elõfordulhat, hogy most egyszerre életének több színterén is helyt kellhet állnia egyszerre, s ez amellett, hogy rendkívül sok koncentrációt igényelhet, igencsak kimerítheti. Bármennyire is nehéz, tartson ki, kedves Rák, ugyanis hamarosan, nagy és igen kellemes meglepetésben lehet része, ha így tesz!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Karmahoroszkóp június 9. – Egy csodás nap lesz a mai, amire sokáig emlékezni fogsz!

2. A Szűz

A Szűz higgadt, megbízható és roppant érett személyiség. Ő is megbízható és nagyon becsületes típus, s nagyon komolyan veszi a kötelességeit. Ez természetesen a párkapcsolatára is érvényes. Az elköteleződés számára szent, s semmit sem vet meg jobban, mint, hogy szeretett társát megbántsa. Ki ne álmodozna olyan partnerről, akivel tökéletesek a randik, lesi a másik minden kívánságát, és már az első találkát követően is komolyan gondolkodik a jövőről?

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Lényeges, kedves Szûz, hogy ma semmiképpen se költekezze túl magát, csak mert kilátásba került némi plusz, vagy éppen, mert most kapott kézhez egy számolhatóbb összeget. Annál is inkább fontos lehet ez most, mivel anyagi rételemben úgy tûnik, rövidesen egy nagyobb, váratlan kiadás kerülhet képbe. Legyen hát bölcs és elõrelátó!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: