Akadnak annyira össze nem illő csillagjegyek, hogy már az első randira sem érdemes pazarolni az időt. Persze, ehhez először nem árt tudni, milyen csillagjegyű a kiszemelt partner. Ha meg utólag derül ki, legalább nem sajnálod, és tudod, miért maradt el a második találkozás. Horoszkópod megmutatja azt a csillagjegyet, akit mindenképpen jobb elkerülni. 

A Kos (március 20. – április 19.)

Kosként nem különösebben kedveled a kőbe vésett szabályokat, és úgy lépsz át azokon, ahogyan csak lehet. Mindezt pontosan ellenkezőleg gondolja a Bak szülötte. Míg te a spontán, maguktól alakuló dolgokat kedveled, addig a Bak mindent gondosan előre megtervez. Hogy ez a csillagjegy viselkedésével az őrületbe kerget, az pillanatig sem kétséges.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma kissé kimerültebb, fáradékonyabb lehet a szokásosnál, sõt, még az is elõfordulhat, hogy levertsége egy kibontakozóban lévõ betegség elõszobájának látszik. Igyekezzen megához venni némi gyümölcs formájában, minél több vitamint, biztos, ami biztos, s mihamarább kideríteni, mi lehet a szokatlan gyengeség mögött.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Bika (április 19. – május 20.)

Bikaként a nyugalmat, a kiszámíthatóságot, a kényelmet kedveled. A késés a halálod. Már pedig ezeket ez erényeket egy Vízöntőben hiába keresed. Érzéseidet a visszafogott Vízöntő nem tudja viszonozni, mert annak ellenére, hogy ő is mélyen érző, nem tudja azokat kimutatni. Sosem fogod biztonságban érezni magad mellette.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

A Skorpió rendkívül csábító, nagyon nehéz neki ellenállni. Ezzel nem vagy egyedül. Ikrek jegyűként hozzád mégsem illik. Kedveled a társaságot, a könnyedséget, a flörtöket, amit egy Skorpió sosem nézne el neked. Már az első randevún kizárólagosságot és figyelmet követel, pedig még sem csókolt.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Amennyiben azt szeretné, hogy értsék is, amit mond, kedves Skorpió, most nagyobb sikerrel járhat, ha kollégái helyett, inkább egy régi jóbarátját, vagy szerettét kéri meg, hogy hallgassa végig elképzeléseit, mert most mások azt egyszerûen képtelenek lehetnek megérteni. Az ön számára fontos személy nem csak, hogy érteni, de értékelni is fogja, amin épp dolgozik, s a pozitív megerõsítés mellett, talán még hozzá is tud járulni terve sikerességéhez, egy-két gondolatindító hozzászólásával, ami végkép megkoronázhatja a napot!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Rák (június 21. – július 22.)

A Nyilas úgy száguldhat be az életedbe, akár a forgószél. Pillanatok alatt levesz a lábadról, aztán ugyanilyen gyorsan elillan. Rák jegyűként túlságosan érzelmes és ragaszkodó vagy a számára, akkor is, ha kölcsönös a vonzódás. Elkerülöd a fájdalmat, ha inkább lemondod az első randit. Meg a következőt is.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma szükséges lehet egy kis nyugalom és béke ahhoz, hogy otthonában végre pihenhessen, kikapcsolódhasson egy kicsit. Igyekezzenek mindent megtenni, hogy e kettõ mielõbb meglegyen, kapcsoljon ki mindent, ami zavaró lehet, s merüljenek el egy jó könyvben, vagy filmben!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: