Akadnak olyan emberek, akik sokszor maguk sem tudják, miért, de sokkal jobban érzik magukat egyedülállóként. Persze, ez nem azt jelenti, hogy ez hosszútávon is így lesz, és egész életüket tartós párkapcsolat nélkül élik le. Azonban, ha az alábbiak között szerepel a csillagjegyed, akkor jó esély van rá, hogy te is inkább a barátaidat választod a szerelem helyett.

Vízöntő

Az egyik legjellemzőbb vonás az életedben, hogy nagyon igényled a változatosságot, éppen emiatt nem kifejezetten általános, hogy túl sok komoly kapcsolatod van.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Minden oka megvan, kedves Vízöntõ, hogy örüljön sikereinek, azonban ön mégis úgy dönthet, hogy nekileselkedik az új kihívásoknak, ahelyett, hogy sokáig ücsörögne babérjain. Lehet, hogy elõre nem látja, vállalkozása gyümölcsözõ lesz-e, de azt viszont mindenkinél jobban tudja, hogy befektetés nélkül gyõzelem sincs.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csak nagyon nehezen tudsz megmaradni egyvalaki mellett, legalábbis az illetőnek folyamatosan fel kell mutatnia valamit, hogy fenntarthassa az érdeklődésedet.

Sok barátod van, és szívesen ismerkedsz, erről pedig nem vagy hajlandó lemondani akkor sem, ha szerelmes leszel.

Neked gyakran sokkal testhezállóbb lenne egy nyitott kapcsolat, mint egy igazán komoly. Ha mégis úgy érzed, megtaláltad a nagy Őt, esetedben a barátok akkor sem fognak háttérbe szorulni – ezt pedig a szerelmednek is el kell fogadnia.

Ellenkező esetben fel is út, le is út…

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: