Mindenkinek máshol van a tűréshatár, de egyszer bizony betelik a pohár a legjóindulatúbb embernél is. Mi az az ok, amivel annyira ki lehet billenteni téged, hogy végleg elveszíted a bizalmad a párodban?

Most megtudhatod, hogy csillagjegyek szerint mire kell vigyázni, ha nem akarod, hogy egy kapcsolatnak szakítás legyen a vége.

Kos

Egy igazi tüzes csillagjegy, lételeme a harc. Szeret megküzdeni a dolgokért, csak így érzi azt, hogy meg is érdemli, amit elért. Hagyni kell számára, hogy ki tudjon teljesedni egy kapcsolatban is ez a törekvő éne, mert különben könnyen odébbáll.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai nap nem igazán kedvez az érdemi tevékenységeknek, vagy a komolyabb döntések meghozatalának, így, ha teheti, kedves Kos, inkább ma ne foglalatoskodjon ilyesmivel. Szentelje a napot az apróbb munkálatok elvégzésének, vagy éppen, bizonyos lemaradások pótlásának, ugyanis e területeken viszont jelentõs haladást érhet el!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-07-22

Bika

Addig szeret, amíg össze nem töröd teljesen a szívét. Ha többször megbántottad, szenvedni fog, de akkor is kitartóan szeret. Azonban egy dolgot nehezen tud tolerálni, mégpedig az árulást.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma egy olyan problémával találhatja magát szembe, kedves Bika, melyen meglehet, egyedül nehéz lesz túltennie magát, így egy barát, aki meghallgatja, s kedves szóval illeti, most aranyat érhet! Mondja el neki õszintén, mi-minden nyomja a lelkét, s bízza magát rá, hisz nincs más, aki jobban tudná, ilyenkor mire is van szüksége önnek, mint õ...

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Addig fog igazán szeretni, amíg rajta nem kap, hogy hazudtál neki. Megpróbáltad átverni? Nem jó ötlet játszadozni a megtévesztés nagy mesterével. Csak egyszer kapjon rajta, hogy nem mondtál igazat, és máris elveszítetted a bizalmát.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Meglehet, hogy ma egy kisebb versengésre kerül sor a közvetlen környezetében, melybõl nehéz lenne önmagát kivonni, s talán nem is lenne érdemes, ugyanis, kedves Ikrek, most nagy esélye van a gyõzelemre. Talán nem is tudja mennyire! Mutassa meg, mit tud, s, ha esetleg mégis más bizonyulna ezúttal jobbnak, akkor is legyen sportszerû, hisz néha egy-egy vereségbõl többet tanulhat az ember, mint egy gyõzelembõl!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Csak egy nyugodt, és kiegyensúlyozott kapcsolatban érzi jól magát, nagyon fontos számára a kölcsönös bizalom. Ha ezeket megadod neki, akkor tapasztalni fogod, hogy nála jobban még senki nem szeretett a Földön. Viszont, ha meginog a biztonságérzete, rögtön elhagy.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma igencsak sok türelemre lehet szüksége, kedves Rák, ha igazán nagy áttörést szeretne elérni egy bizonyos területen, így bármi is történjék, ne siettessen semmit, hanem várja ki mi lesz a vége. A megfelelõ pillanatban tudni fogja, mit kell majd tennie és hogyan, hogy kihozza a legtöbbet a napból!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: